hirdetés

Workshop Cantabriában

Öt hazai utazási iroda részvételével szervezett május 31-én miniworkshopot, a cantabriai látogatás alkalmával, a programra a magyarokat meghívó Spanyol Idegenforgalmi Hivatal bécsi képviselete. Helyi, Cantabriában tevékenykedő touroperátorokat hívtak, hogy a magyar fél jobban megismerhesse az észak-spanyol régió élményekben gazdag ajánlatait.

hirdetés

A helyi árualap kapcsán a hazai turisztikai szakemberek elmondták, nagyon érdeklődők, nyitottak és sokoldalúak a spanyol utazásszervezők. Örültek annak, hogy egy-egy észak-spanyol utazási cég többféle szolgáltatást is vállal: konkrét programokat szervez, csomagokat ajánl ki, megbízás esetén a busztól kezdve az idegenvezetőn át, a szállásfoglalásig mindent akár egyszemélyben intéz. Az is elhangzott, hogy bár egyik cantabriai cég sem dolgozott még magyarországi partnerrel, nyitottak bármilyen kooperáció irányába.

Mivel a cantabriai régiót alapvetően belföldi turisták keresik fel – nyáron főként a déli részekről érkeznek északra, a hűvösebb, kellemesebb idő, és a sok-sok látnivaló, élmény okán -, ezért nagyon várják magyar partnereikkel a lehetséges üzleti megállapodást.

Az árualap, amit kínálnak, mesés: sok-sok zöld terület, 650 barlang (!), amiből nagyon sok bejárható –  ahol akár eredeti, paleolit-kori barlangrajzokat tekinthet meg a vendég -, de Cantabria fővárosa, Santander sem szűkölködik látnivalókban, sem aktív pihenési lehetőségekben (szörf, golf, vadvízi kajak). Az ajánlatok közt szerepelnek tematikus utak, incentive programok, kisebb csoportok számára akár speciális kérések. Leisure csoportokat, egyéni utazókat is szívesen várnak a térségbe – a csodálatos környezet, fantasztikus természeti adottságok, valamint a kényelmes szálláslehetőségek okán.

Santander és vele együtt a cantabriai térség már csak azért is felkelti mostantól a magyarok érdeklődését, mert a Ryanair tavasszal indított Budapest-Santander közötti közvetlen járatával e térség könnyen elérhetővé vált, és az sem utolsó szempont, hogy a spanyol belföldi idegenforgalmon kívül máshonnét nem sokan érkeznek e térségbe: ez a terület, a magyarok számára még felfedezésre vár.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai