hirdetés

Indul a négycsillagos szolnoki hotel fejlesztése

A Tiszakavics Hotel 4 csillagos egysége 155 szobás szuperior szobával várja majd a vendégeket és zöldenergiával fog üzemelni - írja a Spabook.net.

hirdetés

A 155 szobás, 3 emeletes, 4 csillagos wellness, sport-, konferencia szálloda és rehabilitációs központ épülete kavicsot formázó szárnyakból áll majd a Holt-Tisza partján. Az elhelyezkedés lehetőséget teremt a vízisportok gazdagítására is. A Tiszakavics Szálloda hasznosítani fogja a megújuló energiaforrásokat, a napenergia mellett a geotermikus energiát is, amivel példamutatóan környezetbarát módon fog működni. – derült ki a Szolnok TV híradásából:

Dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő elmondta: a szállodaépítés a magyar tulajdonú Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. 9,8 milliárd forintos beruházásával valósul meg, amelyet az állam mintegy 3,9 milliárd forinttal támogat. Az építkezés előreláthatólag 2021 nyarán kezdődhet el és 2023 nyarán fejeződik be majd be.

Ilyen lesz a szálloda fürdője
Ilyen lesz a szálloda fürdője

"123 kétágyas szoba mellett 32 lakosztály kap majd helyet az 1000 négyzetméteres, 350 fő befogadóképességű konferenciatermet és 3000 négyzetméteres wellness részleget is tartalmazó szálloda épületében. A városban jelenleg két 4 csillagos szálloda van, az egyik a Garden Hotel Wellness és Konferencia, a másik pedig Semiramis Business Hotel. A Tiszakavics jócskán nagyobb lesz mindkettőnél. Bízzunk benne, hogy mire átadják, addigra felpörög annyira a turizmus, hogy egymást kiegészítve tudnak majd működni. Szolnok tudatos fejlesztése Szalay Ferenc polgármester úgy nyilatkozott, hogy tudatos készülés áll amögött, hogy Szolnok felkerüljön az ország turisztikai térképére és a mai bejelentést 10 éves munka előzte meg."

(forrás: Spabook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai