hirdetés

Ingyen szállást kínál a rajongóknak a Nutella Hotel

A kaliforniai Napa Valley-ben januárban pop-up hotelt nyitó Nutella igazán hatásos kampánnyal célozza meg az édesszájúakat: egy nyereményjátékban részt vevők között három éjszakás tartózkodást sorsolnak ki.

hirdetés

 A jelentkezőknek ehhez csupán egy rövid videót kell készíteniük, amelyben elmesélik, miért is rajonganak ennyire a híres mogyorókrémért.

A három szerencsés nyertesnek partnerével együtt a cég állja a közlekedési költségeit is, ráadásul megkóstolhatnak egy igazán kreatív reggeli kreációt, neves cukrászok közreműködésével, de palacsintából is jóllakhatnak a hatalmas Nutella-dekorációk között.

A január 10-12. közötti tartózkodásra december 8-ig kell jelentkezni a Hotella Nutella weboldalán. A rossz hír az, hogy a játékban csak amerikai állampolgárok vehetnek részt, és a cég egyelőre nem árul el további részleteket a szálloda nyitva tartásáról, így az sem kizárt, hogy ez egy magánszálláshely átdizájnolásával, pusztán 3 napra nyitva tartó reklámhotel lesz.

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk