hirdetés

Karlik Ágnes lett a Matild Palace HR-igazgatója

A Matild Palota Karlik Ágnest nevezte ki a HR igazgatói pozícióra.

hirdetés

Karlik Ágnes a közlés szerint a toborzás, a vállalatikultúra-építés és a hatékony csapatok létrehozásában szerzett tapasztalatával nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Matild Palota vonzó választás legyen mind a turisztikai szakemberek, mind a vendégek számára.

Az új vezető 20 éves HR-tapasztalattal rendelkezik, ebből 15 évet vezetői pozícióban töltött. Eddigi karrierje során különböző hr pozíciókban dolgozott a Kempinski Hotel Budapestben, a The Ritz-Calton Budapestben, valamint a budapesti Buddha-Bar Hotel nyitó HR managere volt.

Mielőtt a turisztikai szakmához csatlakozott, karrierjét a Deloittenél kezdte. A Kodolányi Főiskolán végzett angol és kommunikáció szakon; ezenkívül okleveles életvezetési tanácsadó.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk