Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett

Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett 

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián.
"Budapest az egyik legjobb város, ahol valaha éltem"

"Budapest az egyik legjobb város, ahol valaha éltem" 

A Matild Palace igazgatója úgy véli, a főváros mellett számos magyar település „olyan, mint az álom”, csak nem beszélünk róluk eleget.
Új F&B igazgató a Matild Palace-ban

Új F&B igazgató a Matild Palace-ban 

Új Food & Beverage igazgató a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapestben. Burak Cecen korábban Shanghai luxuscateringjéért is felelt.
Rangos díjakat söpört be a Matild Palace

Rangos díjakat söpört be a Matild Palace 

Február 2-án, Londonban tartották az International Property Awards 2022-2023 díjátadóját, az eseményen a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest lenyűgöző épületének enteriőrjei is elismerésben részesültek
A Liza Minelli-féle Kabaré belénk égett, ikonikus jeleneteit akkor most felejtsük el!

A Liza Minelli-féle Kabaré belénk égett, ikonikus jeleneteit akkor most felejtsük el! 

Ugyanis amit az Erzsébet-híd pesti oldalán előkelően magasodó Matild Palace napokban megnyílt szórakozóhelye, a Matild Café & Cabaret kínál, az egy egészen másfajta megközelítése a kabaré, és legfőképp a revü műfajának. Sokkal inkább a mai kor emberének szóló szuper látványt, tökéletes hangzást és, ehhez szorosan kapcsolódva, fantasztikus gasztronómiai élményt kínál.
Új igazgató a Matild Palota élén

Új igazgató a Matild Palota élén 

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új szállodaigazgatója eddig a hotel menedzseri pozíciót töltötte be - tájékoztatta lapunkat a szálloda.
Eredeti szépségében nyitott újra a történelmi kávéház

Eredeti szépségében nyitott újra a történelmi kávéház  

Budapest történelmének egyik legnépszerűbb kávéháza, az egykori „Belvárosi Kávéház” több évtizedes elfeledettség után Matild Café & Cabaret néven tér vissza Budapest társasági életébe május 19-én.
Nemzetközi dizájn elismerések a Matild Palace-nak

Nemzetközi dizájn elismerések a Matild Palace-nak 

A "Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design"-on, a vendéglátás egyik rangos dizájn versenyén a Matild Palace nyerte az év „Legjobb Luxus Szállodája" és „Legjobb Luxus Vendégszobája" kategóriák díját.
Ez ma Magyarország vezető szállodája

Ez ma Magyarország vezető szállodája 

Október 22-én hirdették ki a szavazás eredményét, amelynek alapján a Budapest szívében idén nyáron megnyílt Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest nyerte el a „Magyarország vezető szállodája” (Hungary's Leading Hotel 2021) címet. Az ikonikus Matild Palota épületében található, a Marriott International szállodalánc The Luxury Collection portfóliójába tartozó magyar luxusszálloda már korábban is a világ legjobb új hotelei között szerepelt a brit The Times, a spanyol Condé Nast Traveller vagy például az amerikai Robb Report nemzetközi utazási listáin - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

Karriernapra hív a világhírű séf Budapesten 

A világszerte ismert séf, Wolfgang Puck új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárba és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret-be egy karriernap keretében szeptember 14-én.

Nyitva a Matild Palota, Budapest legújabb tophelye 

Titkok, rejtélyek, misztikum övezi immár több mint kétszáz éve azt a fényűző palotát, amely most felébredt Csipkerózsika-álmából, hogy megnyitása után Budapest egyik legfontosabb, legmeghatározóbb gasztro-találkozópontjaként és elegáns szórakoztató helyeként éledhessen újjá.

Lélegzetelállítóak a Matild Palace belső terei 

A júniusban megnyíló Matild Palace különleges átalakuláson esett át az elmúlt 5 évben, hogy az ikonikus épület ismét eredeti pompájában fogadhassa a vendégeket, ahogy erről mi is részletesen beszámolunk most megjelent Pont Itt magazinunk vezető anyagában.

Ő lesz az F&B igazgató a Matild Palotában 

Wolfgang Puck Michelin-csillagos séf a Matild Palotában nyitja meg első európai Spago éttermét, vezetésével születik újjá a Belváros történelmi kávéháza, és nyitja meg kapuit egy különleges tetőtéri bár is az ikonikus épületben. Budapest új gasztronómiai központjának csapatát olyan nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, mint a most bejelentett Theofilos Lakkas F&B igazgató.

Török topmenedzser a Matild Palota nyitócsapatában 

Selim Ölmez csatlakozik a Matild Palota felső vezetőségéhez a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest marketing igazgatójaként.

Topgasztro-koncepció érkezik Budapestre 

Wolfgang Puck, az osztrák származású hollywoodi sztárséf Budapesten, a hamarosan nyíló Matild Palota gasztronómiáját irányítja.

Új manager érkezett a Matild Palace csapatába 

Sófalvi Rita lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest rooms operations igazgatója.

Itt a nyitásra váró Matild Palace értékesítési igazgatója 

Sara Brenner lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest értékesítési igazgatója.

Tavasszal új luxushotel nyílik Budapesten? 

Összegyűjtötte a Tophotel.news a Marriott szállodalánc öt legizgalmasabb olyan egységét, amelyet idén terveznek megnyitni. A listára egy budapesti szálloda is felkerült - írja a hvg.hu.

Karlik Ágnes lett a Matild Palace HR-igazgatója 

A Matild Palota Karlik Ágnest nevezte ki a HR igazgatói pozícióra.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!