hirdetés

Luxushotel nyitás Máltán

Megnyílt Málta első ötcsillag superior szállodája.

hirdetés

A Hyatt Regency Malta a Baystreet komplexum részeként nyitott meg St Julian’s-ben.

A ház egy 45 millió eurós beruházás eredményeként jött létre, október 10-én nyithatta meg kapuit. A szálloda 150 szobával és mintegy 100 fős személyzettel kezdi meg működését. A Hyatt International csoportnak többszáz híres és népszerű szállodája üzemel a világban, amelyek közül ez az egyik legújabb invesztíció. 
A beruházók sikeresen kihasználták a pandémia időszakát termékfejlesztésre é illeszkedik a kormány azon törekvésébe is, hogy a sziget kínálata a fenntartható turizmust szolgálja.

A 45 millió eurós beruházás több mint 100 új munkahelyet teremtett a helyi vállalkozók és dolgozóik által végzett egyéb munkák mellett.

Albert Galea, a Baystreet Group vezérigazgatója elmondta, hogy a szállodának megítélt besorolás nagy megtiszteltetés. A Hyatt márka nem igényel bevezetést, a menedzsment pedig optimista attól a naptól kezdve, amikor a szálloda hivatalosan megnyitja kapuit.

A Baystreet komplexum része egy másik szálloda a Be.Hotel is, amely egységet ez idő alatt négycsillagosról négycsillag superior-ra fejlesztettek, ami jól tükrözi, hogy a Covid-19 világjárvány idején az általános színvonal javítására irányúló kezdeményezés nagy mértékben eredményezett ilyen irányú beruházásokat.

A Baystreet Complex hivatalos adatai szerint a július 1-i újra nyitás óta átlagosan 68 százalékos töltöttséggel üzemelnek, köszönhetően annak, hogy enyhítették a turizmussal kapcsolatos korlátozásokat.

(forrás: www.visitmalta.com)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai