hirdetés

Nagyot ment az Accor egyik tagja

Csodálkozni azért nem kell: 2018 kimagaslóan jó év volt mindenütt a világ szállodaipari ágazatában.

hirdetés

 „A 2015-ös átalakítás óta a Csoport csaknem megduplázta a szállodáinak és vendégeinek a számát, illetve a bevételét” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis elnök-vezérigazgatója.

A 2018-as év újabb rekordév volt a cég összes stratégiai célkitűzéseiben: pénzügyi teljesítmény, portfolió-fejlesztés és tehetség-gondozás terén. 2018 végére az Accor megerősítette a pozícióját az Orbis tulajdonosi szerkezetében 85.8 százalékos részesedéssel.

A tavaly elért eredmények a portfolió-fejlesztésben erősebbé és diverzifikáltabbá tették a vállalatot. 2018-ban az Orbis sikeresen megnyitott három saját-tulajdonú szállodát: ibis Vilnius Center (161 szoba), ibis Styles Warsaw Center (179 szoba) és felújítás utáni ibis Poznan Centrum (190 szoba). Emellett további 9 szállodát nyitottak, több mint 1000 szobával franchise együttműködés keretében, illetve a vállalat további 20 új megállapodást írt alá (ez több, mint 2700 szobát jelent) a kelet-európai régióban. Így a brand  átfogó, 133 szállodából (21600 szoba) álló portfoliót fejlesztett és 47 újonnan nyíló szállodával (csaknem 6400 szoba) biztos piaci szereplőnek számít.

A Csoport sikerének egyik magyarázata, hogy csaknem a szállodák fele franchise megállapodás keretében működik.  „Meggyőződésem, hogy az Orbis Group erős és felkészült mind a kompetitív kihívásokra, mind a strukturális változásokra, és ez az Accor jelenlétét is erősíti. Prioritásunk továbbra is az, hogy vendégeink otthon érezzék magukat és a munkatársainkat is kellően megbecsüljük” – foglalta össze sikerük titkát Gilles Clavie. 

(forrás: AccorHotels / Orbis PR)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai