hirdetés

Összefogtak a visegrádi szállodások

A Föld Napján, április 22-én, útjára indították Visegrádi Lélegzetláncolat elnevezésű kampányukat, amelynek keretén belül az egészségügyben dolgozókat szeretnék majd a járvány levonulása után pihenéssel jutalmazni.

hirdetés

A Thermal Hotel Visegrád****superior ötlete nyomán, a többi visegrádi szállodával együttműködésben a Föld Napján elindították Visegrádi Lélegzetláncolat elnevezésű kampányukat. Ennek keretén belül, a mindannyiunkért most helytállókat szeretnék pihenéssel meglepni, hogy a veszélyhelyzet fáradalmait a járvány levonulása után Visegrádon tudják kipihenni.

Nyolc visegrádi szálloda, a Thermal Hotel Visegrád****superior, a Hotel Silvanus****, a Hotel Visegrád****, a Royal Club Hotel Visegrád****superior, a Patak Park Hotel, a Hotel Honti, a Vár Hotel Kastélyszálló és a Butikhotel Visegrád, utalva a 112-es segélyhívó számra, összesen 112 db 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánl fel az egészségügyben, gyógyszertárakban és a kereskedelemben dolgozók részére, akiket a szavazók ajánlásai alapján választanak ki.

Állítson jelöltet, javasoljanak egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki Ön szerint megérdemelne egy ilyen pihenést! Küldjék el facebook üzenetben a jelölt nevét, foglalkozását, elérhetőségét és 1-2 mondatban írják le, hogy miért őt javasolják.

Jelöltet állítani 2020. május 20-ig lehet, a pihenést elnyert Hősöket 2020. május 25-én értesítik, és az oldalon is bemutatják őket.

A szervezők köszönik, ha kedvelik a VisitVisegrád oldalt és megosztják ezt a kampányt ismerőseikkel, így még több emberhez juthat el a felhívás és több Hősnek lesz lehetősége arra, hogy a veszélyhelyzet elmúltával kipihenhesse magát!  

Nyereményjáték szabályzat részletesen ITT olvasható.

(forrás: VisitVisegrad)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai