hirdetés

Új élménymedencével ünnepelt az 50 éves füredi hotel

Több mint 300 millió forintos fejlesztés nyomán hatalmas gyermek-élménymedencével nyithatta az idei szezont a Hotel Marina, Balatonfüred legendás szállodája. Az áprilistól októberig üzemelő all inclusive szálloda terveiben már évek óta szerepelt egy kültéri medence kialakítása, ami segít ellensúlyozni a Balaton tavaszi és őszi esetleges vízhőmérséklet-ingadozását, illetve hozzájárul a szezon meghosszabbításához. A 2011 óta dédelgetett álom az őszi-téli hónapokban nagyívű építkezéssé, majd májusra 600 négyzetméteres valósággá vált.

hirdetés

Az új élménymedence állandó hőfoka 30 Celsius fok, és egyidejűleg 100 személyt tud befogadni. A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence, saját balatoni strand és all inclusive szolgáltatás együtt nincs egyetlen más balatoni hotel repertoárjában sem. Az elmúlt öt évben az összes, szám szerint 349 szoba is megújult a nyár legnagyobb részében telt házzal üzemelő üdülőszállodában, és a tervek szerint októberben elkezdik a bankett-terem és az étterem felújítását is, utána pedig a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina teljes körű megújításának végére.

A Marina a füredi városi értéktár része

A balatonfüredi városi értéktár bizottság határozata nyomán az ötvenéves Marina Hotel is bekerült a város értékei közé turizmus és vendéglátás kategóriában. Balatonfüred ikonikus nagyszállodája 1969. július 5-én nyitotta meg kapuit, azóta mintegy 1,5 millió vendégnek nyújtott szállást. Színvonalas szórakoztató programjai, különleges gasztronómiai kínálata, rendezett parkosított környezete mindig értéket képviselt az elmúlt ötven évben. Mint az egyik legnagyobb árbevétellel rendelkező vállalkozás, adófizetéseivel jelentősen hozzájárult a város gazdasági felemelkedéséhez – hangzott az érvelés.

Bubbles Club élmények a kütyümentes nyaralásért

A statisztikák alapján a szállodában a nyári főszezonban naponta 150-200 gyerek is nyaral. Önfeledt szórakoztatásukról komplett animátor csapat gondoskodik: délelőtt kézműves programokkal, délután vidám vetélkedőkkel, meseolvasással és este az elmaradhatatlan Bubbles-diszkóval telnek a füredi vakációs napok. A színvonalas szállodai szolgáltatások mellett a család- és gyerekbarát animáció folyamatos fejlesztése és egyre magasabb szintre emelése kiemelt cél a szállodavállalatnál.

(forrás: Blikk)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai