hirdetés
hirdetés

Ahány éves a Wizz Air, annyi százalék kedvezményt ad

Jegyakcióval ünnepli születésnapját a Wizz Air.

hirdetés

A diszkont légitársaság első felszállásának 16. évfordulóját ünnepli, ennek alkalmából az utasoknak 16 százalékos kedvezményt ad a légitársaság járataira, időkorlát nélkül.

Az első Wizz Air-repülőgép 2004. május 19-én szállt fel Katowicéből Londonba. A légitársasággal azóta 240 millió utas repült, miközben flottája 121 modern Airbus repülőgépet számlál.

Alig 5,4 éves átlagéletkorával ez Európa legfiatalabb légiflottája, melynek egyre nagyobb részét adja a világ leghatékonyabb keskenytörzsű repülőgépe, a csúcstechnikát képviselő Airbus A321neo.  

A diszkont légitársaság szigorított egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,7 százalékát a kabin légteréből, valamint a járatokon is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta fedélzetről, és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést.

Váradi József vezérigazgató: „Tizenhatodik születésnapunk az első Wizz Air-járat felszállása óta elért gyors növekedésünk ünnepe. Miközben ünneplünk, tudjuk, hogy a légi közlekedés rendkívüli nehézségekkel néz szembe. Európa legalacsonyabb költségszinten működő és leggyorsabban növekvő légitársaságaként az eddigi sikereinket megalapozó erősségeink továbbra is biztosítják előnyünket versenytársainkkal szemben. Hiszünk a repülés jövőjében, folyamatosan építjük újjá a légi közlekedés infrastruktúráját, új higiéniai és kényelmi intézkedésekkel várjuk az utasokat, és alacsony viteldíjakkal ösztönözzük a kereslet élénkülését. Az európai légitársaságok között továbbra is mi rendelkezünk a legkisebb ökológiai lábnyommal, és flottánkba további több, mint 250 új generációs Airbus A321neo repülőgép érkezik a korábbi típusoknál lényegesen alacsonyabb nitrogén-oxid-kibocsátással és zajterheléssel."

(forrás: wshungary.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai