Születésnapi kedvezmények a China Airlines-nál

Születésnapi kedvezmények a China Airlines-nál 

Fennállásának 47. évfordulóját ünneplő tajvani China Airlines kedvezményes ajánlatokkal  köszönti utasait.
A magyar konyha ünneplése

A magyar konyha ünneplése 

15 éves lett a hely, ahol az emberek szeretnek egy kicsit többet enni, kicsit hangosabban beszélni és kicsit több bort megkóstolni, mint egy étteremben általában.
Találkozás a 127 éves Öreg Hölggyel

Találkozás a 127 éves Öreg Hölggyel 

Mit kívánsz, Budapest? - születésnap és időutazás a kisföldalatti vonalán. Az idén 150. születésnapját ünneplő Budapest minden hónapban megajándékozza egy lakóját. Tizenkét születésnapi kívánság teljesül a tizenkét hónap alatt. Novemberben Gergőt, a fiatal „közlekedésmániás” születésnapost ünnepelte a város, nem is akárhogyan!
Megújulva hosszabbít a 10 éves Városliget Café

Megújulva hosszabbít a 10 éves Városliget Café 

Tovább üzemeltetheti a Városiligeti Műjégpálya épületében lévő éttermet és Dísztermet a Városliget Café & Restaurant. A már 10 éve itt dolgozó csapat az elnyert pályázat örömére felújította az étterem két termét, hogy illeszkedjenek a Nyár a tavon – tél a jégen koncepcióhoz, mindezzel erősítve Budapest romantikája és a boldog békeidők életérzését.
Több ezres tömeg Budapest fürdőiben ünnepelt

Több ezres tömeg Budapest fürdőiben ünnepelt 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) különleges lehetőséget kínált Budapest 150. születésnapjára. Mindössze 150 forintos jeggyel lehetett fürdőzni - ezzel köszöntötték a főváros lakosait. A kilenc fürdőben összesen több mint 10 ezer vendég vett részt a Fürdőünnepen.
Az Air France 3D-s divatbemutatóval ünnepelt Budapesten

Az Air France 3D-s divatbemutatóval ünnepelt Budapesten 

Az ünneplés részeként a légitársaság különleges divatbemutatót tartott a Szépművészeti Múzeumban. A modern és fenntartható showműsorban légiutaskísérőik az elmúlt 90 évben viselt egyenruhákat mutatták be.
Tematikus nap a Nobel-díjas magyar író születésnapján

Tematikus nap a Nobel-díjas magyar író születésnapján 

A Kertész Imre Intézet tematikus nappal, művészettörténeti programsorozattal, könyvbemutatóval és rendhagyó irodalomórával ünnepli a 2016-ban elhunyt, Nobel-díjas magyar író 94. születésnapját csütörtökön Budapesten.
A RATIONAL fennállásának 50. évfordulóját ünnepli

A RATIONAL fennállásának 50. évfordulóját ünnepli 

A Rational, a melegételek készítésére szakosodott vállalat idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a következő szlogennel: „Ha az étel ízlik, mindannyian ugyanazt a nyelvet beszéljük.” (x)
Születésnapos Buda egyik nagyon szerethető helye

Születésnapos Buda egyik nagyon szerethető helye 

2013-ban, 10 éve itt nyitott a a Városmajorban a Fióka, ami nem egy flancos, feszengős, hanem hamisítatlan „budai” hely lett az évek folyamán. A 10. évforduló alkalmából színes programokkal készülnek.
Három napon át ünnepel a Gerbeaud

Három napon át ünnepel a Gerbeaud 

Új kínálattal és édes meglepetésekkel, zenés és kulturális programokkal, titkos mini tárlattal, ünnepi dekorációval és kirakatinstallációval készül az alkalomra október 13-15. között.

Huszonnyolc éve a levegőben a lettek 

Idén októberben ünnepli fennállásának 28. évfordulóját a lett légitársaság, az airBaltic.

Air France: meghökkentő egyenruhákkal ünnepel 

Október 7-én ünnepli fennállásának 90. évfordulóját a francia légitársaság, ennek apropóján a vállalat felkérésére a Párizsi Opera kosztumtervezője, Xavier Ronze öt ikonikus ruhából álló kollekciót mutat be, amely megtestesíti az Air France legendás történelmét.

Valóra vált a nyugdíjas buszvezető álma 

Ferenc 74. születésnapi kívánsága az volt, hogy újra buszvezető lehessen, mint egykor - szerette volna megmutatni 10 éves unokájának, Milánnak, milyen buszsofőr is volt a Nagypapa.

Áriával indították az Aria Hotel impozáns szülinapi partiját 

Épp nyolc éve nyitották meg az ötcsillagos belvárosi luxusszálláshelyet, az Aria Hotel Budapestet. A nem mindennapi születésnapi partin mi is jelen lehettünk, ráadásul nem csak meghívott vendégként.

Két éve nyitott ki ez a pesti luxushotel 

Az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél magasodó Matild Palace június 28-án ünnepli második születésnapját.

Megabulival ünnepelt az Eventrend a Gundelben 

Kerek, harmincéves fennállásukat ünnepelte az Eventrend Group idén, harmincegyévesen. A halasztásnak megvolt az oka. Viszont a most megtartott szülinapi ünnepséget megfejelték egy plusz nappal, így egyáltalán nem egy szokásos kerti partira invitálták partnereiket, hanem két, egymás utáni este is felvágták a cégnek és vendégeiknek szánt szülinapi tortát.

110 éve áll a Nagykörúton, gáláns gálavacsorával ünnepelték a születésnapját 

A Nyugati Pályaudvar szomszédságában található Radisson Blu Béke Hotelről van szó, amely látványos műsorral és pazar gálavacsorával várta partnerei mellett a házban dolgozó, valamint a házat üzemeltető Danubius-lánc képviselőit 2023. május 10-én, szerda este. Mindazokat, akik sokat tettek és sokat tesznek ma is a szálloda sikeres működtetése érdekében.  

Tíz éves a főváros egyik meghatározó gasztrohelye  

Éppen tíz éve annak, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest elkezdte az együttműködést a Zsidai Csoporttal, és ennek eredményeként megnyílt a házban az ÉS Bisztró a luxusszálloda földszintjén. Az étterem az elmúlt évtizedben számos díjat és elismerést kapott.

Vízimolnár háza volt, 15 éve Buda egyik kedvelt rendezvényhelyszíne 

Ünnepel a Symbol!.15 éves Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvénykomplexuma.

Kistücsök forever 

Idén novemberben ünnepli 30. születésnapját a balatonszemesi Kistücsök Étterem. Az évforduló kapcsán a Balaton déli partjának ikonikus vendégváróhelye, amelyet a kezdetektől Csapody Balázs vezet, különleges gasztronómiai programsorozatot állított össze a Stílusos Vidéki Éttermiséggel együttműködve. Céljuk az volt, hogy tematikusan bemutassák hazánk gasztronómiai- és borrégióit törzsvendégeiknek, barátaiknak, ismerőseiknek és a hozzájuk betérőknek.

Partnereivel ünnepelt a HTZ Magyarországi Képviselete 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség (HTZ) Magyarországi Képviselete fennállásának 25. évfordulója alkalmából a Kvarneri Idegenforgalmi Közösséggel együtt ünnepi rendezvényre hívta partnereit november 22-én este, a Duna pesti oldalán álló ötcsillagos hotel dísztermébe. A magyarországi képviselet fennállásának 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen több mint 150 meghívott volt jelen.

A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet 

"Álmodtunk egy nagyot", mondta a születésnapi ünnepségen Kertész Mirjam, a cég alapító ügyvezető tulajdonosa. Az új, sóskúti központba remélhetőleg tavaszra költözhet át Budaörsről a Coninvest teljes csapata.

30 éve sikertörténet a Kistücsök 

Novemberben ünnepli 30. születésnapját a balatonszemesi Kistücsök Food & Room****. A jeles évforduló apropóján gasztronómiai programsorozattal készül az étterem csapata.

Az airBaltic születésnapján dolgozóit ünnepli 

Idén októberben a lett légitársaság fennállásának 27. évfordulója alkalmával különleges videót készített, amelynek a középpontjában a légitársaság alkalmazottai állnak.

15 éves az Accent Hotels 

Alapításának 15. évfordulóját ünnepli a szállodalánc. A 26 szállodát üzemeltető vállalat vendégeivel és munkatársaival együtt születésnapi kampánnyal köszönti a kerek évfordulót.

Kempinski 30! 

Most nem a német alapítású Kempinski Hotels lánc egészéről van szó, hiszen az idén 125 éves, hanem annak magyarországi tagszállodájáról, a Kempinski Hotel Corvinus Budapestről, amely emlékezetes születésnapi partival lepte meg partnereit 2022. szeptember 29-én, éjszakába nyúlóan.

Ünnepel az Up Hotel 

Az Up Hotel Budapest első születésnapját ünnepelte szeptember 1-én vendégeivel és a ház csapatával közösen. 

Piknikezz a repülőgépek árnyékában! 

A szolnoki RepTár 6. születésnapja alkalmából megannyi élmény várja az érdeklődőket.

Egyéves a B&B Hotel Budapest City 

2021 nyarán nyílt a korábbi Angyal Irodaház területén a szálloda, amely szinte folyamatosan teltházhoz közeli foglaltsággal üzemel. 

5 éves születésnapját ünnepelte a MIE 

2016 decemberében alakult meg a Magyar Idegenvezetők Egyesülete, de sajnos a covid miatt az évfordulót nem ünnepelhették meg akkor egy személyes találkozóval az idegenvezetők.

Egy éve született újjá, névadóját 120 éve titok övezi 

Budapest egyik ikonikus helyszíne a 2021-ben történt újranyitása óta a pesti Belváros társasági életének új központja lett, valamint, nem mellékesen, számos hazai és nemzetközi díjat is elnyert.

Fél évszázados a Danubius, kampánnyal ünnepel 

A Danubius Hotels április 1-jén ünnepelte 50 éves születésnapját, a márkát most újrapozícionálják, és május közepén elindítják jubileumi kampányukat.

Levél egy születésnaposnak 

Nem szokásunk személyes hangú leveleket közölni, de ez egy annyira különleges módja a köszöntésnek, hogy nem tudtunk ellenállni: közreadjuk. Április első napján 50 éves a Danubius Hotels.

Csúcsra jár a cseh alapítású ételkiszállító cég 

2019 decemberében 10 autóval indította budapesti szolgáltatását a kifli.hu. Akkoriban 4000 terméket vittek házhoz, 40 dolgozó segítségével. Most pedig 200 autójuk járja Budapestet és környékét, 127 ezer vásárlót szolgálnak ki minőségi termékeikkel, 160 kollégájuk közreműködésével.

Születésnapos pesti vegán pizzéria 

Bár csak idén nyáron nyílt meg a nagyközönség előtt, azonban 125 éves elődökkel büszkélkedhet a GreenGorilla elnevezésű pesti pizzéria, ahol kizárólag növényi alapanyagokat használnak

Születésnap Mórahalmon 

Törzsvendégeivel közösen nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte nyitásának 10 éves évfordulóját a mórahalmi Colosseum Hotel **** superior.

Két éves a Párisi Udvar Hotel Budapest 

2019. május 20-án fogadta első vendégeit a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda, amely a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection by Hyatt brand tagja. A különleges alkalmat kedvezmények sorával ünnepli a szálloda.

Hatvan éve van ECTAA 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) 29 éve tagja a most 60. születésnapját ünneplő európai szakmai szövetségnek,

Egy éves a budai Ízlelő 

Egy éves születésnapját ünnepelte a napokban a fogyatékos embereket foglalkoztató Hegyvidéki Ízlelő családbarát étterem. A budai vendégváróhely a szekszárdi, hasonló jellegű étterem fiatalabb testvére.

Egyéves a Párisi Udvar 

2019. május 20-án fogadta első vendégeit a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő Párisi Udvar Hotel Budapest, amely a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection by Hyatt brand tagja.

Ahány éves a Wizz Air, annyi százalék kedvezményt ad 

Jegyakcióval ünnepli születésnapját a Wizz Air.

Ahány év, annyi százalék kedvezmény 

A Wizz Air első gépe 15 évvel ezelőtt szállt fel Katowicéból Londonba. A vállalat mára a régió vezető légitársaságává fejlődött, amely 44 országban 146 úticélra kínál járatokat. Az évforduló alkalmából különleges akcióval lepi meg utasait a Wizz Air. Minden mai – május 20-ai – foglalás után a jegyár 15 százalékát jóváírják az utasok WIZZ-számláján.

80 éves a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 

A Szabad Tér Színház újfajta közösségi eseményekkel és minden eddiginél különlegesebb programsorozattal készül.

Kedvezményekkel ünnepli 13. születésnapját a Wizz Air 

A Wizz Air utasai 141 célállomást fedezhetnek fel, és a születésnap alkalmából a légitársaság alacsony viteldíjain túl akár 30% kedvezményt is nyújt minden, ma éjfélig elvégzett foglalásra.

Új ruhával ünnepel a Continental Hotel Budapest 

A Continental Hotel Budapest közelgő 7. születésnapja alkalmából több tekintetben is megújult.

25 ezer emberrel ünnepelheti együtt Siófok születésnapját 

Köszöntött már születésnapot 25 ezer emberrel együtt? Ha még nem, akkor a hétvégén irány Siófok, ahol alkalomhoz méltó rendezvénnyel ünnepli születésnapját a város, egyúttal megnyílik az Aranycsengő Adventi Vásár is.

50 éves a Vendéglátóipari Múzeum 

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A jubileumi programsorozat csúcspontja a szeptember 24-én megrendezésre kerülő múzeumi születésnap.

Hatvan évesen is imádja a Karib-térséget 

Idén ünnepli 60. születésnapját a Condor légitársaság, amely a téli szezonban új járatot indít a Martinique szigeten található Fort de France reptérre.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!