hirdetés
hirdetés

Düsseldorf helyett Edinburgh is megfelel?

Tévedésből Németország helyett Skóciában landolt a British Airways egyik hétfői járata. Az utasok helyes úti célra szállításáról azonnal gondoskodtak a légitásraság munkatársai.

hirdetés

A mikor a pilóta közölte, hogy hamarosan leszállnak Edinburgh-ben, azt hitték, csak viccel, majd a személyzet azt mondta, tegye fel a kezét az, aki Düsseldorfba akar menni. Minután mindenki feltette, a pilóta azt mondta, fogalma sincs, hogyan fordulhatott ez elő, és megpróbálnak megoldást találni az esetre. Két és fél órát töltöttek a repülőtéren a gép fedélzeten Edinburgh-ben, majd a gép elindult eredeti célállomása felé - figyelt fel a BBC információira az Airportal.

fotó: 123 rf

A British Airways egyik alvállalkozója, a WDL teljesítette a 3271-es járatot, amely London City-ből Düsseldorfba közlekedik. A járatot teljesítő, D-AMGL lajstromú BAe 146-200 pilótái a leadott repülési terv alapján megkérték a repülési engedélyt, amelyet meg is kaptak, Edingburgh-ig gond nélkül elrepültek. Az utasok legnagyobb meglepődésére a landolás előtt kiderült: hamarosan a skót fővárosban landolnak, ekkor derült ki a hiba.

A British Airways szóvivője a BBC érdeklődésére nem mondta meg, hány utas volt a fedélzeten, de elszállításukról azonnal gondoskodtak: ugyanaz a gép felszállt Edinburgh-ből és elért Düsseldorfba, a cikk megírása idején már a Düsseldorf-London City járatot teljesítette.

A szóvivő közölte: minden utasuktól elnézést kértek és személyesen is felveszik velük a kapcsolatot.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai