hirdetés
hirdetés

Hamarosan nagy gondok lehetnek a bécsi repülőtéren

Az OMV vállalat schwechati finomítója a közelmúltban bekövetkezett üzemi baleset óta csak 20 százalékos kapacitással működik - írja a GD Consulting.

hirdetés

A cég közleménye szerint a főlepárló berendezés helyreállítása még több hetet vehet igénybe, a károk elhárításán több mint száz szakember dolgozik. A csökkentett üzemmódú termelés jelenleg egy kisebb lepárló segítségével történik. Ezzel párhuzamosan alternatív ellátási rendszer kialakításán is dolgozik az OMV.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

Az üzemanyagok ellátásbiztonságát a társaság egyelőre június hónap végéig látja biztosítottnak. A Bécs melletti schwechati nemzetközi repülőtér (VIA) kerozinnal való ellátása azonban már most nehézséget jelent, ezért a  reptér arra kéri a légitársaságokat, hogy „lehetőség szerint, ha tehetik” máshol tankoljanak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk