hirdetés
hirdetés

Québec-be indít járatot az Air France

A kanadai célállomásra hetente háromszor repül Airbus A330-asokkal május 17-től. Emellett másik három kanadai városba több járat válik elérhetővé a nyári menetrendi időszakban.

 

hirdetés

A francia légitársaság 71 évvel ezelőtt jelent meg a számukra nagyon fontos és kiemelkedő jelentőségű kanadai piacon: jelenleg Montrealba, Torontóba és Vancouverbe repül. Negyedik városként május 17-től Québec válik elérhetővé az észak-amerikai országban, amelya légitársaság számára kiemelkedően fontos: a hosszútávú járatok közül Kanadába kínálja a második legtöbb ülőhelyet.

 

A menetrend szerint Airbus A330-200 járatok május 17-től kedden, csütörtökön és szombaton közlekednek Párizs – Charles de Gaulle és Québec – Jean Lesage Nemzetközi Repülőtér között. Az AF 352-es járatok 13.10-kor szállnak fel Párizsból és helyi idő szerint 14.40-kor landolnak, majd az AF 353-as járatok 17 órakor indulnak vissza és másnap 05.45-kor landolnak a francia főváros legnagyobb repülőterén. 

Az új járat indításával a Montreal – Pierre Elliott Trudeau Nemzetközi Repülőtér és Québec között, az Air France átszálló utasai számára díjmentesen elérhető buszjárat is megmarad.

 

 

(forrás: Air France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk