hirdetés
hirdetés

Több mint 50 ezer lájk az Air Maltának

Több mint 50 ezer lájkot gyűjtött be az Air Malta Facebookos rajongói oldala, amellyel a légitársaság a top 5 legkedveltebb máltai oldal közé került a közösségi oldalon, közölte a légitársaság a SocialBakers közösségi médiákat elemző cég adatai alapján. 

hirdetés

A Facebookon több mint 50 ezer rajongó követi aktívan az Air Malta frissítéseit, nagy részük meg is osztja a légitársaságról alkotott véleményét is a hivatalos Facebook oldalon. Az Air Malta márciusban indult megújult weboldalába is integrálva lett a közösségi felület, ahol valós időben megjelennek a legfrissebb Facebookos aktivitások is. Az Air Malta Facebookos rajongói táborának több mint fele máltai, akik aktívan kommentálnak, megjegyzéseket tesznek, és megosztják a légitársaság frissítéseit.

A légitársaság versenyt is hirdetett a oldala népszerűsítésére, 30 repjegyet osztanak szét azok között, akik saját ismerőseik közül meghívnak legalább kettőt, hogy lájkolják az Air Malta oldalát.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk