hirdetés
hirdetés

Újra a levegőbe emelkednek az Emirates óriásai

Július 15-től ismét A380-as repülőgépek közlekednek a Dubaj-London Heathrow, valamint a Dubaj-Párizs útvonalakon.

hirdetés

A világjárvány miatt a légitársaság ideiglenesen leállította utasszállító flottáját, azonban a légitársaság fokozatosan újraindítja járatait, és az A380-as visszatérte újabb lépés a normális üzemmenet visszaállítása felé. A légitársaság pedig örömmel jelentette be, hogy július 15-től a londoni és a párizsi útvonalán újból szolgálatba állítja ezeket a repülőgépeket.

Terveik szerint fokozatosan, az utasok igényei és a tapasztalatok alapján további úti célokra is visszaállítják az A380-as flotta tagjait.

Az Emirates jelenleg 40 úti célra biztosít járatokat, emellett bejelentette, hogy újraindítja járatait Dhakába (június 24-től) és Münchenbe (július 15-től) is. Dubajban pedig július 7-én szigorú egészségügyi intézkedések bevezetése mellett újraindul a nemzetközi légiforgalom, így az utazók dubaji összeköttetéssel a Közel-Kelet, Európa, Amerika, valamint az ázsiai-csendes-óceáni régió országai között utazhatnak, amennyiben megfelelnek a rendeltetési ország utazási és bevándorlási feltételeinek. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai