hirdetés
hirdetés

Capri: a covid-mentes sziget, ahol berobbant a turizmus

Javában tart a turisztikai szezon Caprin, egymás után érkeznek a szigetre a turisták.

hirdetés

A hollywoodi sztárok körében népszerű, Nápoly partjainál fekvő kis sziget az elsők között oltotta be lakosságát, hogy maximális biztonságot nyújtson a látogatóknak és a turisztikai ágazat dolgozóinak, adja hírül az euronews.com portál.

pixabay.com
pixabay.com
 

A járvány előtt Olaszország évente átlagosan közel 100 millió turistát vonzott az olasz turisztikai tanács számításai szerint Costanzo Spadari, aki egy motorcsónakos vállalkozást visz, azt mondja, hogy a turisták száma megduplázódott, ha nem is megháromszorozódott a tavalyihoz képest. A szezon szerinte már majdnem olyan, mint egy normális nyáron.

(forrás: Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés