hirdetés
hirdetés

Két év után megnyitotta határait a turisták előtt Japán

Két év óta először Japán ismét fogadja bizonyos feltételek mellett négy ország – az Egyesült Államok, Ausztrália, Thaiföld és Szingapúr – turistáit.

hirdetés

A turisták szervezett utazás keretében látogathatnak az országba, hivatalos idegenvezetők kísérik őket, és az útiterveket előre rögzítik. A beutazás feltétele három koronavírus elleni védőoltás megléte és magán-egészségbiztosítási szerződés megkötése. Valamint jelenleg még az érkező turisták számára kötelező a repülőút előtt 72 óránál nem régebbi, illetve az érkezéskor megismételt negatív Covid–19-teszt – közölte az idegenforgalmi hivatal - írja az Index.Japán a koronavírus-világjárvány miatt lezárta a határait, és csak nemrégiben kezdte meg a határzár feloldását. Március óta ismét fogadnak üzleti útra érkező külföldieket – közöttük diákokat és vendégmunkásokat –, de korlátozott számban, napi tízezret. Ez a szám helyi médiaértesülések szerint júniusban a duplájára emelkedik.(forrás: Index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés