hirdetés
hirdetés

Légi úton - korlátozások nélkül

Ha valaki Brazíliába szeretne utaz(tat)ni, a Rio Convention & Visitors Bureau tájékoztatása szerint nincs szükség COVID tesztre, nincs kötelező karantén és az eddigi kötelező utasbiztosítással sem kell rendelkezni. Tengeren vagy szárazföldön az utazók nem léphetnek Brazília területére.

hirdetés

Brazíliában Pre-Covid időket idéző a "szabadság": nincs kijárási tilalom, a szállodák és éttermek nagy része változatlanul üzemel ésa látványosságok szabadon megközelíthetőek. Maszk viselése csak egy-egy államban kötelező - tudtuk meg Sárdi Rezsőtől, a HAVAS Creative Tours DMC magyarországi marketing képviseletétől. Az utazáshoz nincs szükség COVID tesztre, nincs kötelező karantén és az eddigi kötelező utasbiztosítással sem kell rendelkezni. A szabályok a vírushelyzetnek megfelelően bármikor változhatnak,érdemes lehet a utazás előtt  tájékozódni a Brazil Nagykövetségtől.

 

forrás:123rf

A brazil kormány bejelentette, hogy jövő év január 25-én megkezdik a COVID védőoltások beadását először Sao Paulóban, ahova jelenleg 18 millió adag oltóanyagot várnak. Elsőként  az idősek, az őslakosok és az egészségügyben foglalkoztatottak kerülnek beoltásra. Ezeknek megfelelően várhatóan 2021.-ben  júlis 10. és 11. között rendezik meg a riói karnevált.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai