hirdetés
hirdetés

Magyarországon is elindult a közösségi pénzváltó

Hazánkban is megjelent a Midrate.com, amely a jutalékmentes pénzváltást igyekszik meghonosítani.

hirdetés

A név – középárfolyam – mutatja, mi is az ajánlat - írja az Origo. A weblapon akár Facebook-profillal is be lehet jelentkezni, és néhány kattintással meg lehet adni, milyen valutát szeretnénk venni, illetve eladni. Nemcsak euró-forint relációban lehet gondolkoni, akár izlandi koronát is vehetünk horvát kunáért – persze csak akkor, ha vásárlói igényünk találkozik hasonló eladói szándékkal.

midrate.com
midrate.com

A Midrate.com oldalt és a szolgáltatást egy baszkföldi, pamplonai társaság, a Midrate S.L. találta ki. A történet még 2014 nyarán indult, Magyarországra tavaly nyáron érkezett meg a szolgáltatás. Van magyar nyelvű weboldaluk és Facebook-oldaluk, egyéb információ azonban nem nagyon érhető el sem a magyar szervezőkről, sem az anyacégről.

A szolgáltatás teljesen ingyenes, a nagy újítás pedig kimerül abban, hogy közös platformot alakított ki a cég a valutát eladni és venni akarók számára.

A kívánt összeget – mondjuk 100 ezer forintot – az oldal az aktuális középárfolyamon számolja át a kívánt valutára, majd meg lehet tekinteni az ajánlatokat. A felkínált lehetőségek közül már csak ki kell választani a legszimpatikusabbat, és mehet az üzenet. Az adásvétel így a két ember között valósul meg, a cég nem száll be az utalásba, nem fogad be pénzt, nem vált, nem utal.

(forrás: [origo])
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk