hirdetés
hirdetés

Ma újabb lépést tesz a Lufthansa az utasok indulásainak megkönnyítésére

A Lufthansa utasai 23 órával indulás előtt automatikusan megkapják okostelefonjukra beszállókártyájukat – anélkül, hogy bármit kellene tenniük az utasfelvételhez

hirdetés

Az indulás előtt legfeljebb 24 órával foglalt járatok esetében az utasok automatikusan megkapják a beszállókártyát 23 órával indulás előtt. Korábban az utasfelvételhez manuálisan kellett beírni az adatokat, ezt a lépést automatizálja a légitársaság. Az új szolgáltatás igénybevételéhez a Lufthansa utasainak a személyes adataikat kell megadniuk Miles & More fiókjukban vagy Lufthansa iD profiljukon. A már megszokott szolgáltatások az automatikus utasfelvétellel együtt is elérhetők lesznek: így a felületen az utas továbbra is kiválaszthatja az ülőhelyét, törölheti az utasfelvételt, aktiválhatja az elektronikus poggyászcímkéjét. Kényelmesen, otthonról.

 Azok, akik nem rendelkeznek Lufthansa azonosítóval vagy Miles & More profillal, a foglalás megerősítésekor kapott hivatkozáson keresztül regisztrálhatnak az automatikus utasfelvételre. A szolgáltatás ebben az esetben csak az adott járatra lesz érvényes.A szolgáltatás a schengeni övezeten belüli járatokra, valamint a Lufthansa Express Rail and Bus vonataira és autóbuszaira is érvényes. A schengeni övezet határait átlépő járatoknál az automatikus utasfelvétel nem vehető igénybe. Ebben az esetben az utasoknak még manuálisan kell intézniük a folyamatot. Ha valaki nem kíván élni a szolgáltatással, bármikor inaktiválhatja a lehetőséget utasprofiljában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai