hirdetés

Akciós ajánlatok a Nagyatádi Termál- és Gyógyfürdőben

A nagyatádi városközpont gyönyörű parkjának évszázados vadgesztenyefái között található az a Termál- és Gyógyfürdő, amely számos szolgáltatást és vendégbarát kedvezményeket kínál látogatóinak.

A föld mélyéből nyert 51 Celsius fokos termálvíz az ország legjobb hatású minősített gyógyvizei közé tartozik. E természetes orvosság többek között reumatikus, mozgásszervi, idegrendszeri betegségek kezelését, a műtétek, balesetek utáni rehabilitációt szolgálja. A fürdőpark szabadtéri medencéi minden évszakban használhatók. A létesítmény az egész ország területéről fogadja a gyógyulni vágyókat, de egyre több a visszajáró külföldi vendég is. Sikere éppúgy köszönhető víz gyógyhatásának, mint annak, hogy a fürdőben nincs várólista. Az orvosi vizsgálat után azonnal igénybe vehetők a kiválasztott gyógykúrák. A vizet ivókúraként is alkalmazzák, ezért az épület előtti ivókútnál mindig élénk a forgalom.

A Nagyatádi Termál- és Gyógyfürdő jelenlegi AKCIÓS AJÁNLATA:

Érvényes TAJ-számmal vehető igénybe. Az orvosi vizsgálat ingyenes.

1. Csomag (6 alkalom esetén, alkalmanként 4 kezelés) 1 alkalom ára: 500 Ft
A 6 alkalom (24 kezelés) ára: 3000 Ft

2. Csomag (10 alkalom esetén, alkalmanként 4 kezelés) 1 alkalom ára: 450 Ft
A 10 alkalom (40 kezelés) ára: 4500 Ft

3. Csomag (15 alkalom esetén, alkalmanként 4 kezelés)1 alkalom ára: 400 Ft
A 15 alkalom (60 kezelés) ára: 6000 Ft

Plusz ajándék: a csomagot megvásárló vendég a kezelés napján díjmentesen igénybe veheti a fürdő medencéit. Ezzel a lehetőséggel az 1. csomag esetében 7 800 Ft, a 2. csomag választásakor 13 000 Ft, a 3. csomag esetében19 500 Ft a megtakarítás.


További információ: Nagyatádi Termál- és Gyógyfürdő Tel.: 82/351-802 E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: nagyatadtdm.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Kiadónk társoldalai