hirdetés
hirdetés

Higiénikus, rugalmas és hatékony, ez a MasterLine

A Miele professzionális mosogatógépe igazi segítség a mindennapi munkában, hogy a lehető leggyorsabban minden tiszta legyen. (x)

hirdetés

Úgy terveztük, hogy megfeleljen a professzionális mosogatás legmagasabb követelményeinek, ezáltal kicsit megkönnyítse az ön hektikus mindennapi munkáját. Ragyogóan tiszta, higiéniailag kifogástalan edények pillanatok alatt? Nem probléma!

 A Miele fejlett technológiái, az intuitív érintőképernyős kezelés és a mindössze 5 perces* üzemidő kiváló eredményeket biztosít, racionalizálja a folyamatokat, így minden mosási ciklusnál több ideje marad a legfontosabbra: azokra az emberekre, akikért minden nap dolgozik.

Mindig bevetésre készen.

Annak érdekében, hogy lakóira, gyermekeire, betegeire vagy vendégeire több ideje jusson, a Masterline átvállalja a higiénikus mosogatást. Kiváló választás lehet:

  • szállodákban, éttermekben és a vendéglátásban
  • óvodákban és napközi otthonokban
  • idősotthonokban és szociális otthonokban
  • kórházakban és klinikákon

Higiénikus mosogatás.

A jól átgondolt frissvíz-rendszer, a magas, 85 °C-os* öblítési hőmérséklet és a speciálisan kifejlesztett higiéniai és szárító programok a lehető legrövidebb idő alatt kiváló öblítési eredményeket érnek el. Ez teszi a Masterline-t ideális mosogatógéppé a szociális létesítmények, óvodák vagy klinikák számára, ahol a maximális tisztítási teljesítmény és a higiéniai biztonság kulcsfontosságú.

Higiénia mindenek felett – különösen a kórházakban és az ápolási intézményekben. A legtöbb baktérium 99,999%-át megbízhatóan eltávolítja – még a „Super Short“ programmal is, amelynek programideje mindössze 5 perc! Az olyan vírusoknak, mint a corona vagy a norovirus, szintén nincs esélyük a Masterline mosogatógépével szemben.

Szekrényszáraz szárítás.

Az innovatív Dry+ technológia segítségével gyorsan és higiénikusan szárítja az edényeket és még a műanyag eszközöket is. A tányérok, poharak, evőeszközök és társaik azonnal újra használatra készek. A Masterline segítségével nincs időigényes a törölgetés!

A legmakacsabb foltok eltávolítása.

Tényleg eltávolítja a makacs kávé- és teamaradványokat, sőt még a rúzst is nyom nélkül? Mi sem egyszerűbb! Az összehangolt öblítési technikának köszönhetően a Masterline olyan szennyeződéseket is fellazít, amelyeket egyébként kézzel, fáradságos munkával kellene eltávolítani.

Az intuitív érintőképernyős kezeléssel, az új kényelmi funkciókkal és a rugalmas kosárkialakítással kombinálva a Masterline akár nagy mennyiségű edényt is pillanatok alatt el tud mosogatni.

Magas szintű mosogatás.

A rugalmasan beállítható paraméterek, az automatikus adagolás a teljes élettartam alatt rendkívül gazdaságos kereskedelmi mosogatógéppé teszi a Masterline-t. Már a telepítés és üzembehelyezés is rendkívül egyszerű és gyors.

Naponta 40 mosogatással bír el.

A speciális programoknak, a rövid programidőnek és a hosszú élettartamú alkatrészeknek köszönhetően akár napi 40 mosási ciklussal is könnyedén megbirkózik. Ez ideális megoldás szállodák és éttermek, irodák vagy iskolák számára, ahol naponta számos mosogatásra kerül sor.

A Miele Professional választásával döntsön Ön is a kiváló minőség, teljesítmény és hatékonyság mellett! 

Kiváló minőségű gépek, melyek minden nap megbízhatóan teljesítik a velük szemben támasztott elvárásokat, ezáltal kiérdemelve a professzionális felhasználók beléjük vetett bizalmát:

a vásárlók 97%-a ismét a Miele Professional készülékeit választaná!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk