hirdetés
hirdetés

Indul a Szigliget Várudvar nyári programfolyam

Június 17-19. között kezdődik a nyári szezon, többek közt olyan fellépőkkel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok és a Honey Beast.

hirdetés

Lesz még Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár koncert, a Centrál Színház Házassági leckék 1. és 2. című előadásai Stohl Andrással, Kovács Patríciával, Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal, valamint a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár, Csányi Sándor, Pokorni Lia és Thuróczy Szabolcs önálló estjei.

Mindezeket a Balaton egyik legszebb kilátása, egyetlen vára, kifinomult ízek és barátságos környezet teszi még élvezetesebbé.

Akik zenei élvezetekre vágynak, azok a hazai kamara-, könnyű- és popzene legjobbjait láthatják majd. Többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár, Kamarás Iván, László Boldizsár és Szekeres Adrien koncert, Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter Pop-Swing and Soul estje és „best of” Geszti Péter.

Fotó: Polgár László
Fotó: Polgár László
 

A koncertek mellett szabadtéri színház és szabadtéri mozi is gazdagítja a kínálatot. A Centrál Színház két előadása, a Házassági leckék 1. és 2. című egyszerre elgondolkodtató és szórakoztató előadásában olyan nagyszerű színészeket láthatunk a színpadon, mint Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán, de más színházak darabjai is láthatóak lesznek, mint például a Meseautó, az Egérfogó vagy A miniszter félrelép. A Loveshake-ben a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár lép fel, dszerepel még majd Csányi Sándor, Thuróczy Szabolcs és Pokorny Lia is, Hernádi Judit, Kern András, Dobó Kata és még sokan mások is fellépnek majd a színpadon.

A Várudvar gasztronómiai részén pedig olyan „éttermek” kínálatát ízlelheti meg a közönség, mint a Nem rossz süti by Rácz Jenő, a Buja Disznó(k) Bíró Lajossal, a Digó Pizza és a Costes, valamint egy „Pop up” stand, ahol hétről hétre más és más éttermek főznek.

A nyári szezon teljes programja: ITT

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk