hirdetés
hirdetés

Online szálláshelyfoglaló rendszer indul a magyar utaztatóknak

Az Emerging Travel Grouphoz tartozó RateHawk.com, az utazási szakembereknek, utazási irodáknak és vállalati utazásszervezőknek készített online rendszere, most már a magyar piacon is elérhető. A RateHawk.com oldalán világszerte 220 ország több, mint 1 millió szálláshellye foglalható online az utazásszervezők számára.

hirdetés

Felix Shpilman, az Emerging Travel Group vezérigazgatója megjegyezte: ‘Az elmúlt két évben Európa, Dél-Amerika és Afrika piacain tevékenykedtünk, és örömünkre szolgál, hogy végre Magyarországon is elindulhatunk. Több mint 6000 utazásszervező ügyfelünk 100-nál is több piacon használja szolgáltatásainkat. Célunk, hogy 2019 végére partnereink számát 15 000-re emeljük, amelyhez a magyar partnereink is jelentősen hozzájárulnak’.

"A RateHawk 2016-ban alakult, és ahogyan a ZenHotels, az Ostrovok és a B2B.Ostrovok, szintén az Emerging Travel Group része. A vállalat székhelye az Európai Unión belül, Cipruson található. A 2018-as teljesítményadatok több mint 300%-os növekedést mutatnak 2017-hez képest. Az oldal jelenleg nyolc nyelven érhető el: angol, német, francia, olasz, spanyol, lengyel, portugál és orosz, de már dolgozunk további fordításokon is, így hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz. Az online szállásfoglalás mellett a vállalat csoportos és egyéni szállodai foglalásokat, transzfereket és autókölcsönzést is kínál.

A RateHawk.com az Emerging Travel Group által fejlesztett, innovatív, B2B szállásfoglalási rendszer, amely világszerte már több, mint 100 piacon van jelen. Küldetésünk, hogy bárhol és bármilyen típusú szálláshely keresés esetén a legjobb árat ajánljuk a felhasználóink számára. A rendszerünkhöz kapcsolt partnereink kínálatát folyamatosan ellenőrizzük, a legjobb árak megtalálása érdekében. Folyamatosan keressük a világ legjobb szálláshely szolgáltató partnereit és ezek közül választjuk ki a legerősebbeket. A legjobb ajánlatokat egy könnyen kezelhető, online felületen elérhető termékben továbbítjuk a B2B szállásfoglaló felhasználóink számára.

Jelenleg több, mint 80 wholesaler, OTA, DMC és konszolidátor ajánlata érhető el a RateHawk oldalán, valamint a 28.000+ közvetlenül szerződött szálláshely kínálata. Ez teszi lehetővé, hogy a felhasználóink világszerte több, mint 1.000.000 szálláshelyet érhetnek el és foglalhatnak azonnal a RateHawk rendszerén. A RateHawk fejlesztése során arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb foglalási és utazási élményt biztosítsuk az utazásszervező partnereink és utasaik számára. Az innovatív technológiák és a széleskörű szakmai tapasztalat ötvözése révén a RateHawk a világ legátfogóbb szállásfoglalási rendszerét biztosítja az utazási piac szereplői számára" -  olvasható a társaság közleményében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai