hirdetés
hirdetés

Terjeszkedik a gyerekoázis

A Service4You 3 szállodája is csatlakozik a családbarát szálláshelyeket minősítő KidsOasis programhoz.

hirdetés

A Service4You szállodák eddig is szem előtt tartották a család-és gyerekbarát szolgáltatásokat, amelyek MóKaland márkanév alatt a ceglédi Aquarell**** Hotelben, az orosházi Hotel Alföld Gyöngye***superior szállodában és a kehidakustányi Kehida Family Resortban érhetők el.

Október hónap folyamán pedig mind a három szálloda a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek - auditja elé néz és befejezni tervezi a minősítési cím megszerzése érdekében szükséges további fejlesztéseket. „Nagy örömmel értesültünk a KidsOasis kezdeményezéséről”- mondta Boldizsár Zoltán a Service4You társtulajdonosa.

Örülünk az egységesen meghatározott kritériumrendszer felállításának, hiszen ezzel a szállodai minősítések mellett a család-és gyermekbarát szolgáltatások színvonala is standardizálható, így a családok pontosan tudják az adott szálláshelyen mire számíthatnak.

„Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a gyermekbarát szoláltatásainkra” - mondta Klemm Balázs a Service4You társtulajdonosa. Mind a belső programkívánatunkban, mind a biztosított felszerelések és eszközök minőségében a minőséget tartottuk eddig is szem előtt. Nem lesz ez másképp a jövőben sem. Bizakodunk abban, hogy a KidsOasis auditálás megerősít minket az eddigi tevékenységünkben . A csatlakozás hatására számos területen, így az étteremben, a közösségi területeken, és helyenként a családi szobákban megvalósultak azok a fejlesztések, amelyek a szállodai tartózkodást a legkisebb, de legfontosabb vendégek számára még kellemesebbé, felhőtlenebbé tehetik - tette hozzá.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk