hirdetés
hirdetés

Új ügyvezető a mogyoródi Aquaréna élén

Hunka Erika váltja Költő Magdolnát 2022 január 1-től az Aquaréna Kft. élén.

hirdetés

Hunka Erika a legendás Lepence Strandon ismerkedett meg a fürdők világával, majd a Thermal Hotel Viselgrád**** wellness-spa- gyógyászati menedzsere, azt követően a Hajdúnásási Gyógyfürdő fürdővezetője lett. 2014-2015-ben az Aquaworld Guest Relation menedzsere volt. Korábban a Magyar Fürdőszövetség főtitkáraként is tevékenykedett, napjainkban a Szolgáltatás szakbizottság és a Minősítő szakbizottság tagja. 2016. februárjától – 2021. júniusáig a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői (BGYH) Zrt.-nél dolgozott a Csillaghegyi fürdő fürdővezetőjeként, végül szolgáltatási és termékfejlesztési osztályvezetőként búcsúzott a társaságtól - írja a Spabook.Bár 2021. január 1-től nyugdíjas, 2021 nyarán mégis elvállalta az Aquaréna létesítményvezetői feladatainak ellátását. Ügyvezető igazgatói kinevezésével kapcsolatban így nyilatkozott a portálnak:

“A társaság tulajdonosának gyermekkori álma valósult meg az Aquaréna Vízi Szórakoztatópark megépítésével 2003-ban. Elsődleges feladatomként a park működésének optimalizálását tűztem ki: szolgáltatásbővítés, a kemping forgalmának fellendítése, és innováció.”(forrás: Spabook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk