hirdetés
hirdetés

A Lukoil még szigorúbb intézkedést vezet be, mint a Mol és az OMV

A Lukoil is jelentősen szigorít a tankolás feltételein, tudta meg a Telex.

hirdetés

A 79 magyarországi töltőállomással rendelkező Normbez Magyarország Kft. képviselője közölte a portállal, hogy a „kisnyomású kútoszlopokon maximum 20 liter, a nagyteljesítményű kútoszlopokon maximum 150 liter üzemanyag tankolható egy tranzakció során. Kannába, illetve egyéb külső edényzetbe kizárólag piaci áron vásárolható üzemanyag, egy tranzakció során maximum 10 liter”.

 

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, szigorításokat jelentett be péntektől töltőállomásain a Mol, és rögvest csatlakozott hozzá az OMV is. A vállalatok mindegyike 50 literben korlátozta az egyszerre megvásárolható üzemanyagmennyiséget, illetve kikötötték, hogy a kannába történő vásárlás esetén a hatósági ár helyett a piaci árat kell megfizetni.

(forrás: Telex)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk