hirdetés
hirdetés

A tajvani China Airlines rárepült a japán légtérre

A Japánba tartó legtöbb nemzetközi légi járatot a tajvani China Airlines repüli, így jelentős szereplőjévé vált Japán légiközlekedésének.

hirdetés

A  China Airlines (CI) hivatalosan is elindította a Tajpej-Kumamoto útvonalon közlekedő járatát, amely hétfőnként és péntekenként repül  két város között. Decembertől további két, csütörtöki és vasárnapi járattal bővül a frekvencia, így a heti járatszám négyre emelkedik.

A Taipei-Fukuoka útvonalon 2024 januárjától induló további heti tizenhat járattal a légitársaság összesen heti húsz járatot üzemeltet majd a Kyushu országészbe, így ezzel a régióban a leggyakrabban közlekedő légitársasággá válik. 

 

A Songshan-Fuzhou útvonal is újraindul szeptember 22-től heti három járattal kedden, szerdán és pénteken.

A China Airlines a piaci kereslet alapján továbbra is kiértékeli az új célállomásokat és a korábbi útvonalak újraindítását. A helyi kapacitások függvényében a járatsűrűséget is növelni fogja, hogy az utazók számára változatosabb, kényelmesebb és átfogóbb repülési lehetőségeket kínáljon, mondták el az Aviation Kft.-től, amely a China Airlines magyarországi GSA képviselete.

A magyar utasok körében is népszerű bécsi indulású China  Airlines járatok Budapestről elérhetők az Austrian  Airlines járataival, a Flixbus közvetlen schwechati járatával vagy vonattal.

Európából Bécsen kívül jó csatlakozással elérhető a légitársaság napi frankfurti illetve heti négy amszterdami non-stop  járata, további járatok üzemelnek szintén non-stop Tajpejbe Londonból és Prágából.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk