hirdetés

Átadták az Adam&Eve dizájnhotelt

Feltűnést keltő új megoldásokkal találkozhatnak a szállóvendégek a törökországi Belekben közelmúltban átadott ötcsillagos Adam &Eve dizájnhotelben.
hirdetés
Az építtető Kayi Group 130 millió eurót fektetett be a világ „legszexisebb” szállodájának kikiáltott létesítménybe. A tervező, egy fiatal, török sztárépítész a fehér alapszínhez és berendezéshez meglepő és változó fényhatásokat társít, amely által akár óránként változtatható a tér hangulata. A hatás fokozására sok tükröt alkalmaz. A tízezer négyzetméteres szálló halljában vérvörösen izzó, kocka alakú almáktól roskadozó stilizált fákkal szegélyezték a 88 méter hosszan elnyúló bárpultot. A hotelben található standard szoba mérete 64 m2, szín-, zene-és fényhatásokkal kombinált saját fürdő-részleggel rendelkezik. 29 darab 118-1000 m2 méretű lakosztály található még az impozáns hotelben.(FVW)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk