hirdetés
hirdetés

Az UV elől menekülők is biztonságosan fürdőzhetnek

Ünnepélyes keretek között adták át a Sárvári Gyógyfürdő Kft. legújabb beruházását. Ezúttal két gyógyvizes medence fölé került részleges fedés alkalmazkodva az időjáráshoz és a vendégigényekhez.

hirdetés

„A kivitelezés a „retro” gyógyvizes medencével kezdődött márciusban, majd a külső gyógymedencénél folytatódtak a munkálatok. A fedések bekerülési költsége közel 50 millió Ft volt. A tartószerkezet tűzihorganyzott, a fedés polikarbonát, mely UV álló, jégálló, valamint a napfény beesési szögétől függően engedi át vagy veri vissza a napsugarakat. Mindkét medence fedése villámvédelemmel ellátott.

"Itt most a már meglévő attrakciókat igazítottuk a vendégek igényeihez. A vendégek a nyári hőség, az UV sugárzás, vagy az eső elöl tudnak a tető alatt védelmet kapni. A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő egyik fontos feladatának tartja a gyógyturizmusban való aktív részvételt, és ennek részeként az egészségvédelmet is, melyhez hozzátartozik bőrünk védelme is az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények között. A medencefedések kialakításával erősíteni és jelképezni kívánjuk a vendégeink egészsége iránt érzett felelősségvállalásunkat is, illetve lehetőséget és szabadságot biztosítunk arra, - miután mindkét medence csak részlegesen lett lefedve - hogy a fürdővendégek eldönthessék, hogy árnyékban vagy napsütésben szeretnének-e tartózkodni” - mondta Vojtkó Tibor a Sárvári Gyógyfürdő Kft ügyvezető igazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai