hirdetés
hirdetés

Jön a Wizz Air Air Debrecen Airport Run

Szeptember 25-én, vasárnap ötödik alkalommal rendezi meg Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt, amelynek ezúttal is a különleges reptéri helyszín ad otthont. 

hirdetés

A sporthelyszínné változó kifutópályán a nevezők öt különböző távon (2,5 km, 5 km és 10 km egyéni, 2,5 km családi és 4x2,5 km váltó) mérettethetik meg magukat. Az esélyegyenlőség jegyében a program kiegészül egy 1 kilométeres „Szimpátia futammal” is, melyre a szervezők fogyatékossággal élők nevezését is várják.

 

„A Wizz Air diszkont légitársaságként elkötelezett a mozgás, a mobilitás és a megfizethető kikapcsolódás iránt, így örömünkre szolgál, hogy támogathatunk egy olyan versenyt, amely népszerűsíti a futást és az egészséges életmódot. A szponzorálás továbbá hangsúlyozza elköteleződésünket Debrecen városa iránt is”, mondta Trubek Zsuzsa, a légitársaság szóvivője.

A futóversenyek mellett táncos és autós produkciókkal, valamint a Magyar Honvédség és Bessenyei Péter műrepülő világbajnok légi bemutatójával készülnek a szervezők, miközben az érdeklődők megnézhetik a Wizz Air Airbus A320-as típusú repülőgépének le- és felszállását is.

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk