hirdetés
hirdetés

Már repülőjegyet is értékesít a szállásfoglalási platform

Az online szállásfoglalási platform megkezdi a repülőjegyek értékesítését a felületén utazási szakemberek számára.

hirdetés

A RateHawk partnerei – utazási irodák, üzleti utaztatási irodák és utazási szakemberek – mostantól egyetlen rendszerben foglalhatják le a szállodákat, repülőjegyeket és egyéb utazási szolgáltatásokat. 

Felix Shpilman, a RateHawkot működtető Emerging Travel Group vezérigazgatója: „A repülőjegyfoglalási lehetőség régóta várt funkció sok ügyfelünk számára. Az utazási szakemberekkel végzett többéves munkánk során sikerült létrehoznunk egy olyan innovatív utazásfoglalási eszközt, amely partnereink által elvárt széleskörű funkcionalitással, felhasználóbarát felülettel és a legjobb ügyfélszolgálattal rendelkezik szerte a világon. Ügyfeleink most már a felület minden előnyét kihasználhatják, amely nem csak hotelfoglalást jelent, hanem a vonzó áron történő repülőjáratok megtervezését is.”

facebook.com
facebook.com

A szükséges jegyek szűrőkkel választhatók ki, a jegyek például az indulási és érkezési idő, az előnyben részesített légitársaság, a csatlakozások száma és az engedélyezett poggyászok szerint egyaránt rendezhetők. Egy megrendelésen belül legfeljebb kilenc fős csoportok számára foglalhatók le repülőjegyek.

A platform rugalmas funkcionalitása lehetővé teszi a partner számára, hogy önállóan határozza meg az ügynök jutalékának összegét – a teljes megrendelésre, vagy minden utasra és repülési szegmensre külön-külön összeget állíthat be. 

Mi a  RateHawk?

Egy innovatív B2B szállásfoglalási platform, amelyet az Emerging Travel Group csapata fejlesztett ki. Folyamatosan keresi a világ legjobb szálláshely szolgáltató partnereit és ezek közül választja ki a legerősebbeket. A több, mint 32.000 közvetlenül szerződtetett szálláshely, valamint 120 wholesaler, konszolidátor, OTA és DMC legjobb ajánlatait egy könnyen kezelhető, online felületen elérhető termékben továbbítja a B2B szállásfoglalók számára. Mindez teszi lehetővé, hogy a felhasználók világszerte több, mint 1.3 millió szálláshelyet érhetnek el és foglalhatnak le a platform rendszerében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai