hirdetés

MSZÉSZ: keresik az Év Fiatal Szállodását

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) idén ismét meghirdeti az Év Fiatal Szállodása pályázatot a tehetséges 35 év alatti szakemberek részére. Azokat a részlegvezetőket, igazgatókat keresik, akik 2022-ben is elhivatottan dolgoztak a hazai szállodaiparért.

hirdetés

 Azok a fiatal szakemberek jelentkezhetnek, akik MSZÉSZ tagszállodában vezetői, részlegvezetői vagy igazgatói munkakört látnak el, 2022-ben legfeljebb 35 évet töltöttek be és legalább két beosztott munkavállalóval dolgoztak a tavalyi évben.

Forrás: MSZÉSZ
Forrás: MSZÉSZ
 

A pályázat fődíja nem csupán ezer eurós pénzösszeg és egyedi díszoklevél, hanem az ország vezető szakembereivel történő konzultáció lehetőségét is biztosítják a nyertesnek, továbbá szakmai híroldalakon való sajtómegjelenéseket, valamint egy páratlan részvételi lehetőséget is az MSZÉSZ „Év Technológiai Újítása 2023” díjának szakmai zsűrijében.

A részleteket tartalmazó pályázati felhívás a https://www.fiatalszallodas.hu/palyazati-kiiras/ oldalon található.

 

 

Előregisztráció: 2023. január 17-ig az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címen szükséges jelezni a részvételi szándékot.

Az elkészült pályázatokat 2023. január 17. – február 10. között lehet feltölteni a www.fiatalszallodas.hu oldalra.

A díjátadásra várhatóan 2023 márciusában kerül sor ünnepélyes keretek között az Év Szállodája Gálán.

(forrás: MSZÉSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk