hirdetés
hirdetés

Permbe indít járatot a CSA

Újabb oroszországi járat nyitását jelentette be a cseh légitársaság a közelmúltban.

hirdetés

Új menetrend szerinti járat indul Prágából Permbe 2013 tavaszától, a nyári menetrend életbe lépésekor. A tervek szerint a légitársaság heti két járatot közlekedtet a két város között, ami a Czech Airlines nyolcadik Prágából vagy Karlovy Vary-ból elérhető úti célja lesz Oroszországban, Jekatyerinburg, Moszkva, Nyizsnyij Novgorod, Szentpétervár, Rosztov-na-Donu, Szamszara és Ufa mellett. A harmonizált menetrendeknek köszönhetően az új járat jó eljutási lehetőséget nyújt Permbe nem csak a Budapestről, de a Berlinből, Brüsszelből, Düsseldorfból, Hamburgból, Koppenhágából, Milánóból, Münchenből, Nizzából, Párizsból, Rómából és Stockholmból induló utasoknak is.

Prágából csütörtökön és vasárnap indul a járat 15 perccel éjfél előtt és másnap reggel, 7.50-kor érkezik meg Permbe. A visszafelé tartó járat hétfőn és pénteken 9.50-kor száll fel Perm nemzetközi repülőteréről. A légitársaság már a hivatalos engedélyeket is megkapta az útvonalra, amelyen Airbus A319-esekkel repülnek majd. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk