hirdetés
hirdetés

Rendben megérkezett az első Wizz Air Abu Dhabi

A Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzetközi légitársaga bejelentette, hogy megérkezett flottájukhoz az első korszerű Airbus A321neo repülőgép.

hirdetés

Az új cég a régió egyik legnagyobb holdingja, az ADQ és a Wizz Air Holdings Plc. közös vállalkozása. Nemrégiben nemzeti légitársasági státuszt kapott az Egyesült Arab Emírségek kormányától, amelynek megszerzéséhez a működés megkezdése előtt eleget kell tennie a szabályozási előírásoknak.

Az Airbus A321neo repülőgépek, amelyekből a Wizz Air Abu Dhabi flottája állni fog, a régiós versenytársakhoz képest a legkisebb ökológiai lábnyomot és a legalacsonyabb költségszintű működést teszi lehetővé.

Több, egyedi Abu Dhabi festéssel ellátott ultramodern Airbus A321neo repülőgép is csatlakozni fog a flottához az első 6 hónapban, és így lehetővé válik, hogy összekösse az Egyesült Arab Emírségek központját Európa és más kontinensek nagyvárosaival. Az újabb repülőgépekhez kapcsolódó újabb útvonalak bejelentése később várható.

A Wizz Air Abu Dhabi kezdeti úti céljai közt szerepel Alexandria, Athén, Kutaiszi, Lárnaka, Odessza és Jereván.

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk