hirdetés
hirdetés

Talán mégis megmaradhat eredeti szépségében a Kisoroszi Szigetcsúcs

Mert leállíthatja a kormány az oda szánt fejlesztéseket. Legalábbis az Emmi államtitkára azt javasolja a kormánynak, hogy ne kezdődjön meg a terület fejlesztése, a hvg.hu információja alapján.

hirdetés

Vitályos Eszter, az Emmi európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára azt javasolja a kormánynak, hogy ne kezdődjön meg a Kisoroszi Szigetcsúcs fejlesztése.

„Az elmúlt hetekben a közbeszédet meghatározta a Kisoroszi Szigetcsúcs fejlesztése körül kialakult vita. Fejlesztéspolitikai államtitkárként tudom, hogy a fejlesztések csakis a lakosság messzemenő belátásával és jóérzésével, támogatásával tudnak zökkenőmentesen végigfutni. A rendezett körülmények kialakítása mindannyiunk érdeke, ahogyan az is, hogy a végeredmény mindnyájunk megelégedésére szolgáljon! Éppen ezért, azt a javaslatot tettem a Kormánynak, hogy ne kezdődjön meg a beruházás” – írta az államtitkár a Facebookon.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
 

Mint azt mi is megírtuk korábban, az átépítésre szánt tervek között szerepel többek között az utak leaszfaltozása, járdák építése, elektromos mérőhely kialakítása, közművesítés, növénytelepítés, geodéziai mérések, és az illemhelyek számának növelése is.

 A terület egyébként Natura 2000 természeti védettség alatt áll, minthogy a Duna-Ipoly Nemzeti Park is védett területet.

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

 

(forrás: hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés