hirdetés
hirdetés

Új 2400 négyzetméteres vízi-játszótérrel indul a nyár a Tisza-tónál

Az ország második legnagyobb taván június 2-án nyitják meg a több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi-kalandparkot.

hirdetés

A sarudi strandon most megnyíló – több mint 2400 négyzetméter alapterületű, felfújható elemekből álló - Aquaglide vízi-játszótér, nemcsak az első ilyen park Magyarországon, de méretét tekintve a legnagyobb Közép-Európában és az öregkontinensen is csupán egy nagyobb ilyen vízipark található, Franciaországban. 

Az új vizi-kalandpark megnyitása része a sarudi Élményfalu programnak, amely egy teljesen magánerőből, gazdasági alapokon megvalósuló fejlesztési program. Az Élményfalu szervezésében az elmúlt években már vitorlás-, horgász-, lovas- és felfedező táborok indultak, fellendítve a kistelepülés turisztikai és gazdasági életét.

A program keretében épült fel továbbá az ország első horgászmúzeuma Sarudon és itt talált új otthonra az MKB vitorlás kishajó flottája, hogy megalapozzák a Tisza-tavi vitorlázás újraélesztését.

forrás: facebook.com
forrás: facebook.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk