hirdetés
hirdetés

Új Airbus-okat vesz a Wizz Air

A diszkont légitársaság 75 darab új A321neo repülőgép megvásárlásáról tárgyalt az Airbus-szal.

hirdetés

A 75 darab új A321neo repülőgép – amelyek többsége várhatóan 2028-29-ben kerül a légitársaság birtokába – egy újabb lépés annak irányába, hogy a légitársaság az évtized végére megháromszorozza flottájának méretét, és ezzel 500 repülőgépet üzemeltessen.

 

Az új A321neo repülőgépek modern repüléstechnológiai megoldásaiknak köszönhetően jelentős környezetvédelmi előnyöket is kínálnak, a modell közel 50 százalékkal csökkenti a zajlábnyomot, 20 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt és 50 százalékkal kevesebb nitrogén-oxidot bocsát ki.

A Wizz Airjelenleg 165 darab ultramodern és hatékony Airbus repülőgéppel rendelkezik. Ezzel a légitársaság a világ egyik legfiatalabb rövidtávú járatokat üzemeltető flottáját tudhatja magáénak, amely páratlan utazási élményt nyújt az utasok számára, miközben minimalizálja a szén-dioxid-kibocsátást.

 

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk