hirdetés
hirdetés

Új/év az Izraeli Kulturális Intézetben

Egész napos újévi rendezvénnyel nyílik meg az Izraeli Kulturális Intézet új, őszi programkínálata a zsidó újév kapcsán.

hirdetés

Szeptember 5-én 14 és 21 óra között hét programhelyszínen ingyenes koncerttel, gasztronómiai és kulturális programokkal, pszichológiai előadással várják az ünnepelni vágyókat és az izraeli kultúrával épp csak ismerkedőket az Izraeli Kulturális Intézetben a Paulay Ede utca 1. szám alatt. 

Orvos-Tóth Noémi szakpszichológus a generációs kötések oldásáról beszél, Radvánszki Gábor, gerincjóga oktató újévi jógát tart tradicionális elemekkel, Heiszler Olivér Michelin-csillagos séf shaksukavariációkat mutat be, és az izreli konyháról is mesél. Az újévi koncertet a Pandzarisz Dina zenekar szolgáltatja. 

A rendezvény alatt egész nap nyílt napot tart a Héber Nyelvi Központ, Magyarország egyetlen nyelvi programja, melyet a héber nyelvoktatásban világelső jeruzsálemi Héber Egyetem héber nyelvi tanszéke minőségbiztosít.

Működik a szódaráló, lehet virtuális újévi képeslapot küldeni a jeruzsálemi óvárosból vagy a tel-avivi tengerpartról, a gyerekek számára pedig magyar óvodapedagógus és héber anyanyelvi programkoordinátorok készülnek aktív és kézműves foglalkozásokkal. Izraeli élményprogramok átfogó választékával és személyre szabott konzultációval várnak a Taglit, Masa és Aliyah hazai szakértői, akik hétköznapi és fura kérdésekre is szívesen válaszolnak. 

A Keren Hayesoddedikáltan erre az alkalomra hozza el a Mazsike forradalmi Szenes Hanna kiállítását, mely a program alatt végig megtekinthető, óránkénti tárlatvezetéssel. 

A belépés ingyenes, az egyes programokon való részvétel érkezési sorrend alapú, ezért érdemes időben megjelenni. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk