hirdetés
hirdetés

Új régiós turisztikai portál indult

A Ráckeve és Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezet több önkormányzattal, és számos szolgáltatóval szorosan együtt működve elindította régiós turisztikai portálját.

hirdetés

A www.rackevetersege.hu a térség 11 önkormányzatának (Apaj, Áporka, Dömsöd, Kiskunlacháza, Lórév, Makád, Ráckeve, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton és végül de nem utolsó sorban Szigetújfalu) turisztikai értékeit hivatott összefogni. A Ráckeve és Térsége TDM szervezet igyekezet a turisták igényeit kielégítő menürendszert felépíteni, mely során lehetséges településenként, illetve témánként is elmélyülni a térség látnivalóiban, nevezetességeiben, rendezvényeiben.

A készítők fontosnak tartották, hogy a honlap ne csak az idelátogatók igényeit elégítse ki, hanem a helyiek számára is tartalmazzon olyan hasznos információkat, amelyek a mindennapokban segítik őket, mint például a gyógyszertárak elérhetőségei és a nyitvatartási idejük.

Mindezek mellett a TDM szervezet elindította saját facebook oldalát is a www.facebook.com/rackeveturimzus címről érhető el, ahol folyamatosan frissülő tartalommal és csodálatos képekkel találhatja magát szembe a látogató.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk