Fordítás, szerkesztés: Ördög Ágnes cikkei
Miért néz ki minden ír kocsma ugyanúgy?
A magyarázat nem olyan ördöngös! Ugyanaz a cég, az Irish Pub Company exportálja a 6 különféle stílusú ír pubot az egész világban.
Lady in Red nagykövetekkel ünnepel a 120 éves berlini Kempinski
Berlinben, március 13-án mintegy 10 országból gyűltek össze az immár ikónikus vált ’Lady in Red’ Kempinski nagykövetek a Hotel Adlon Kempinski 120 éves évfordulójának megünneplésére. A személyre szabott, luxus vendégélmény megtestesítői egy exkluzív gálaesten ünnepeltek a Kempinski tulajdonosaival, részvényeseivel és a menedzsmenttel.
Vessünk véget a borravaló intézményének!
A borravaló tolakodó, nem hatékony, ugyanakkor megalázó – állítja Jay Rayner, a The Guardian szerkesztője, aki személyes élményein keresztül mutatja be miért is mondott csődöt a borravaló intézménye.
Vegán tacobárt nyit Danny Trejo színész Los Angelesben
Nem csak a növényi alapú menü lesz az új falatozó erénye. A napi műszak után minden ételmaradékot helyi hajléktalan menekülteknek adományoznak.
Megerősítette pozícióját az Eu'Vend & coffeena
Kiemelkedően eredményes volt a vending ágazat és kávé üzletág nemzetközi kereskedelmi vására, az Eu'Vend & coffeena, mely szombaton zárta kapuit.
Az Eu'Vend & coffeena témája idén a kávé és a munkahelyi étkeztetés
Idén szeptember 24-26 között találkoznak a nemzetközi vending ágazat és a kávé üzlet képviselői Kölnben, az Eu'Vend & coffeena kiállításon.
Robotforradalom: Ezzel a pultosoknak befellegzett?
Az elmúlt évek robotforradalma után – melynek során már gépek vettek át egy sor olyan gyártási és szolgáltatási munkakört, melyeket egy generációval ezelőtt még emberek végeztek – megjelent a robotok új hulláma, hogy meghódítsák az „intelligensebb” foglalkozásokat is – állítja több szakértő is. Ügyvédek, könyvelők - de még a bárpultosok – sem védettek többé attól, hogy helyüket egyszer csak elfoglalja egy gép. Az utóbbi kategória szakemberei számára a jövő már nem várat magára, ugyanis Technion hallgatók egy fejlesztési csoportja megalkotta a számítógéppel vezérelt robot mixert.
Az osztrákok komolyan veszik az élelmiszerhulladék csökkentését
Az élelmiszerek ésszerűbb és hatékony felhasználásáért küzdő szervezet, az United Against Waste folyamatos aktivitással és korszerű tájékoztató anyagokkal ösztönzi az osztrák vendéglátóhelyeket a felelős hulladékgazdálkodásra.
A kölni Anugára készülődnek az osztrákok
Ausztriában az Év szakácsa, Év cukrásza „Koch des Jahres”/Patissier des Jahres” utolsó elődöntője Bécsben fejeződött be, a fináléra pedig október 11-én az Anugán kerül majd sor Kölnben.