Az Eu'Vend & coffeena témája idén a kávé és a munkahelyi étkeztetés

Idén szeptember 24-26 között találkoznak a nemzetközi vending ágazat és a kávé üzlet képviselői Kölnben, az Eu'Vend & coffeena kiállításon.

A kiállítói top listán szereplő cégek, valamint a releváns étel és ital automatát árusítók egységes megjelenésével Európa legfontosabb vending és kávé vásáraként pozicionálja magát a rendezvény. Mintegy 24 ország 175 beszállítója mutatja majd be a legújabb termékeket és megoldásokat a vending, kávé és a különböző forró italok, a kiegészítő termékek, snack-ek, utántöltött termékek, fizetési rendszerek és egyéb szolgáltatások terén.

„Az Eu'Vend & coffeena idén újra lehetőséget kínál a nemzetközi szakmai látogatóknak, hogy egy helyen, sűrített formában áttekintést nyerhessenek az ágazat teljes kínálatáról”– tájékoztatott az eseményről Dietmar Eiden, a Kölnmesse Vásári menedzsmentjének alelnöke. Egy különleges esemény, a 'Vending Innovációk' során a fókuszba a trendteremtő újítások kerülnek. A speciális események mellett egy sor kiállítást vitakörrel és élő prezentációval összekötött gyakorlat orientált program fog kísérni.

Az Eu'Vend & coffeena koncepcióját a Német Vending Szövetség (BDV) a vásárt pedig az Európai Vending Szövetség (EVA) támogatja. További információ az Eu’Vend & coffeena vásárról a rendezvény weboldalán.

Forrás: Vendég & Hotel Online

Forrás: Eu'Vend & coffeena


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.