Kutyával fürödni szabad!

Kutyával fürödni szabad! 

Jövőre fogadja vendégeit Keszthely új, igazán hiánypótló strandja, ahol a város és a Kutyabarát.hu együttműködésének köszönhetően végre a házikedvencek is nyugodtan lubickolhatnak a Balatonban.
Ők az idei Magyar Turizmus Minőségi Díj nyertesei

Ők az idei Magyar Turizmus Minőségi Díj nyertesei 

A tavalyi turisztikai rekordév után rekordszámú, összesen 41 pályázó mérette meg magát a Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatán és közülük 28 szálloda, valamint 11 étterem vehette át a minősítést április 23-án. Így összesen jelenleg 104 szolgáltató – 75 szálloda és 29 étterem – jogosult a hazai Q-logó, valamint az európai Q-s minősítés használatára.
Francia síterepek: folyamatos fejlesztések

Francia síterepek: folyamatos fejlesztések 

Az új befektetéseknek, technológiáknak és ötleteknek, na meg a bőséges havazásnak köszönhetően a francia síterepek mozgalmas szezont zárhattak – derült ki az Atout France sí-workshopján, április 9-én.
Repüljön Kassáról!

Repüljön Kassáról! 

Szlovákia második legnagyobb városa nem csupán a városlátogató turisták kedvelt célpontja, dinamikusan fejlődő repülőterének köszönhetően a távolabbi tájakra utazók kiváló kiindulási pontja lehet - tudtuk meg a Turkish Airlines és a légikikötő közös programján.

Gin Újpestről 

A borókabogyó és az egyéb klasszikus ginfűszerek (angelika gyökér, koriandermag, írisz gyökér, édesgyökér, grapefruit héj) mellett vietnámi citromfű, ánizsmag, levendula, kubebabors és a kuriózumnak számító mák is kerül a most debütáló Opera Gin receptúrájába.
Milyen a whisky, ha walesi?

Milyen a whisky, ha walesi? 

Március elseje, vagyis Szent Dávid napja a walesiek nemzeti ünnepe, amelyre a budapesti Brit Nagykövetség és a Good Spirit Bar közös kelta kóstolóval emlékezett – walesi, skót és ír whiskykkel.
Személyesen – bemutatkozott az új borarculat

Személyesen – bemutatkozott az új borarculat 

A Magyar Turisztikai Ügynökség éppen két éve a Borjog és Bormarketing konferencián jelentette be megújuló borstratégiáját, most pedig bemutatták az új borarculatot is.

A Bauhaus centenáriumát ünnepli Németország 

A Bauhaus nem csupán építészeti stílus, hanem komplex művészeti iskola, amelynek 100 éves alapítása idén a németországi turisztikai marketing fókusztémája.
Tavaszváró mini-SVÉT fantasztikus ízekkel

Tavaszváró mini-SVÉT fantasztikus ízekkel  

A tavaszt ugyan még csak a napsütés, no meg a benti színes virágok idézték, a hőfokok kevésbé, mégis kiváló hangulatban és folyamatos telt házzal zajlott február 23-án a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) idei első rendezvénye.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!