Tudod, mi alapján választ szállodát egy vendég 2021-ben?

Tudod, mi alapján választ szállodát egy vendég 2021-ben? 

Az ár, a vendégvélemények és az online megjelenés alapján! Növeld a bevételeidet dinamikus árazással, mérd fel mit gondolnak rólad a vendégeid és érd el a célközönségedet a leghatékonyabb marketing eszközökkel! Kezdd az újranyitásra való felkészülést az Everguesttel!
2020 mindenki számára emlékezetes marad

2020 mindenki számára emlékezetes marad 

Év végi összegző beszélgetés Czeiszing Miklóssal, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével.
Egyetlen vendégvélemény milliókat hozhat – de akár vihet is

Egyetlen vendégvélemény milliókat hozhat – de akár vihet is 

Szállodai szemüveggel nézve a vendégvisszajelzések sokszor fájdalmasak is tudnak lenni és nem mindig könnyű szembenézni az igazsággal. Ezért lehet az, hogy sokan inkább elutasítják ezek fontosságát és a vendég értékelését, mint hozzá nem értő személy visszajelzését értelmezik. Ez azonban hibás gondolkodás, mivel így pont a célközönségünk véleményét hagynánk figyelmen kívül.
Ki van a kávé mögött?

Ki van a kávé mögött? 

Természetesen ő készíti a kávét beszélgetésünk alkalmával, és nem tudok olyat említeni (először egy Cortadót, majd később egy Flat White-ot is kértem), amit seperc alatt ne készítene el – tökéletes minőségben, szemet gyönyörködtető megjelenéssel. Kordován Krisztinával, a Segafredo Food Service Country Managerével beszélgetünk, akivel olyan régóta tart szakmai kapcsolatunk, hogy eljött az ideje kicsit közelebbről is megismerni korábbi feladatait, jelenlegi munkáját, célkitűzését.
Indul a garantáltan rizikómentes 2021 nyári előfoglalás az IBUSZ-nál

Indul a garantáltan rizikómentes 2021 nyári előfoglalás az IBUSZ-nál 

A pandémiás helyzet nagyon érzékenyen érintette és soha eddig nem tapasztalt kihívások elé állította az egész világot. Az Európában márciustól jelentkező vírus terjedése miatti folyamatos nehézségek, korlátozások és a hirtelen változások roppant nehéz helyzetbe hozták utasainkat, partnereinket és cégünket is. 
Szállodai bevétel és vendégélmény-növelés egyszerre az Everguesttel

Szállodai bevétel és vendégélmény-növelés egyszerre az Everguesttel 

A koronavírus által leginkább sújtott iparágban, a turizmusban indult új magyar startup Everguest néven.  (X)
Mesterséges intelligencia fokozza a hatékonyságot a papírtengerben

Mesterséges intelligencia fokozza a hatékonyságot a papírtengerben 

Itt egy új, gyors, kompakt szkenner, amelyet az irodában bárhol, számítógéppel vagy anélkül is használhat. Az új Canon imageFORMULA DR-S150 az első USB, vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőséget is biztosító, sokoldalú asztali szkenner.
Szakmai konferencia Székelyföld gyógyturizmusáról

Szakmai konferencia Székelyföld gyógyturizmusáról 

Mi a mofetta és hogyan működik? Milyen, sokmillió euróba kerülő egészségturisztikai beruházások voltak az utóbbi években Székelyföldön? 

A szakma nyugodt oldala 

A szakma nyugodt oldala
Kihagyhatatlan születésnapi repjegyárak az Air Serbiától

Kihagyhatatlan születésnapi repjegyárak az Air Serbiától 

Kihagyhatatlan születésnapi repjegyárak az Air Serbiától

Wellness és Spa Menedzser képzés indul az IWI-nél 

Magyarországon elsőként államilag akkreditált Wellness és Spa Menedzser képzés indul (PL-3796), az IWI-nél! 

Online érhetők el a Kartago Tours téli ajánlatai 

A költséghatékonyság és ésszerűsítés elveit figyelembe véve a 2013/2014-es téli szezonra elektronikus formában készíti el katalógusait a Kartago Tours.

Sörvacsorát rendeznek a Zilában 

Sörvacsorát rendeznek a Zilában

Hogyan növelheti egyszerűen vendégei elégedettségét? 

Kevésbé engedhetik meg maguknak az emberek, hogy elutazzanak üdülni akár csak pár napra is, mint korábban. Így nagyobb a verseny a hotelek között, ezért bármilyen extra szolgáltatásnak, minden plusz figyelmességnek nagy szerepe van.

Buchonjárás, kassza kálvária, ágyazás design 

A nyári szünet után ismét folytatjuk nagysikerű szakmai programsorozatunkat, amelyen ezúttal a Hotel Benczúrral közösen látjuk vendégül a hazai vendéglátós és szállodai szakma prominens képviselőit.

A Fraser Residence Budapestet Magyarország legjobb apartmanszállodájának választották 

Az idén augusztus 31-én a törökországi Antalya-ban tartotta európai díjátadó gálaünnepségét a turizmus Oscarjának is nevezett World Travel Awards.

Játsszon és nyerjen JAB termékeket! 

Megnyílt a JAB budapesti bemutatóterme, ahol a hotelek képviselőit széleskörű közületi programmal várjuk: fényáteresztő- és dekorfüggönyök, bútorszövetek, szőnyegek és tapéták - minden egy helyen! 

Az ország legnagyobb kórusa nyitja meg Erkel operáját a Margitszigeten 

Különleges élményben lehet része mindazoknak, akik augusztus 20-án részt vesznek Erkel Ferenc utolsó történelmi nagyoperája, az István király bemutatóján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Csatlakozhatnak a többszörös ünnepet köszöntő közös énekléshez, exkluzív kiállítást láthatnak, borkóstolón vehetnek részt, és egyéb ajándékok is várják őket – csak ez előadásra szóló jeggyel.

Örökzöldek és klasszikusok másképpen a Városmajorban 

A virtuóz roma művészekből álló Roma Hungaricum Állami Művészegyüttes 2013. augusztus 11-én vasárnap a Városmajori Szabadtéri Színpadon ad koncertet 20 órai kezdettel.

Interaktív szabadulós játék a Margitszigeti Víztoronyban 

Egyedülálló interaktív játék és tematikus nyári séta programok indulnak idén a felújított 75 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpad udvarán magasodó Víztoronytól. 

Színház a lombok alatt 

Megnyílt a múltidéző kiállítás a 75 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpad történetének első korszakából (1938-1943) a Víztorony-udvarban: plakátok, fotók és érdekességek az OSZMI gyűjteményéből. GAJDÓ TAMÁS színháztörténész, a kiállítás egyik kurátora Mátraházi Zsuzsának mesélt.

Újra Magyarországon a Red Sea Hotels szállodái csak a Best Reisen kínálatában! 

A Best Reisen és a Red Sea Hotels stratégiai együttműködésének köszönhetően újra foglalhatóak a magyar piacon a Red SeaHotels szállodái.  A megállapodás értelmében a Best Reisen kizárólagos jogot kapott az értékesítésre a magyar piacon!

Kedden nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad! 

Új időpontban, július 2-án, a Szabadság napi koncerttel nyit meg a felújított Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Budapest Főváros Önkormányzatának rendezvényén a Budapesti Fesztiválzenekar ad ingyenes hangversenyt, a koncert vendégei Budapest új díszpolgárai.

FolkSide koncert a megújult Margitszigeti Víztoronyban 

Az árvíz által okozott károk helyreállítását követően július 2-ától rég nem látott pompájában látogatható a frissen felújított Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

Pályázati felhívást írt ki a MSZÉSZ 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége pályázatot írt ki a 2013. őszi közgyűlésének megrendezésére.

Múltidézés a Margitszigeten 

A Budapesti Nyári Fesztivál júniustól város- és színháztörténeti kiállításokkal várja az érdeklődőket a 75 éves Margitszigeti Nagyszínpad jubileuma alkalmából. A múltidéző kiállítások három különböző helyszínen tekinthetők meg: a Városháza parkban, a Margitszigeti Víztoronyban és a Víztorony udvarán.

A „SZEM” segít növelni a hotelek vendégforgalmát! 

Nyugat Európában széles körben elterjedt az a gyakorlat, hogy a szállodák tulajdonosai, igazgatói, üzemeltetői külső szakértőket vesznek igénybe annak érdekében, hogy a szálloda szolgáltatásait teszteljék és a vendég szemével vizsgálva tegyenek javaslatokat, értékeljék a szállodát. 

Mi köze Ózdnak a dzsesszhez? 

Hogy mi? Az, hogy immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a IV. Ózdi Jazzparádé.

Interaktív játék és Vizek városa séta 

Egyedülálló interaktív játék és tematikus nyári séta programok indulnak idén a felújított 75 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpad udvarán magasodó Víztoronytól. Az eredeti funkciójában már régóta nem működő víztorony Budapest egyik ikonikus épülete, mely szépségével, elhelyezkedésével eddig is vonzotta a turistákat és a budapestieket. Az idei turisztikai szezonban azonban nem csupán megnézni lehet a víztornyot. Az épületben hetente több alkalommal izgalmas játékon vehet részt bárki – érkezzen egyedül, párban vagy éppen nagyobb csoportban, legyen fiatal, idős, budapesti vagy vidéki.

A MUISZ keresi az Év Ifjú Utazási Irodását 

A MUISZ egy kollégának, egy arra érdemes fiatal szakembernek az idei évben is "Az év ifjú utazási irodása" díjat kíván adományozni.

A Limes útvonalat ismerheti meg a szakma 

Szerettel várja a szakmabelieket a MUISZ egy formálódó, ígéretes új turisztikai attrakció, a Limes útvonal vetített képes szakmai bemutatójára.

DELFIN Díj a felelősen működő vállalkozásoknak 

Május 17-ig pályázhatnak a Magyar Telekom Fenntarthatósági versenyére a magyar vállalkozások. 

Két study tour két úticélra az Anubis Travel-lel 

Idén tavasszal az Anubis Travel két study tour-t is szervez értékesítő partnereinek. 

Majális a Városmajorban a Színházak Éjszakáján 

Családi színházi nap, grill parti, borbemutató és ízelítő a Budapesti Nyári Fesztivál 2013 programjából – számos meglepetéssel és ajándékkal várja az érdeklődőket a Szabad Tér Színház május 4-én, a Színházak Éjszakája alkalmából a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Újdonságok az Anubis Travel 2013 nyári/őszi katalógusának bemutatóján 

Az Anubis Travel április 11-én a MOM Park mozijában tartotta meg 2013-as nyári / őszi katalógusának bemutató rendezvényét. Ahmed Bahgat ügyvezető úr ismertette az idei év újdonságait, majd az iroda úticéljairól és néhány kiemelt szállodájáról kaptak tájékoztatást az utazási irodák képviselői.

Áprilisban is folytatódik a Business Klub 

Áprilisban is folytatódik a Business Klub, a Vendég & Hotel nagysikerű szakmai programja. A hazai vendéglátó és szállodai szakma képviselőit ezúttal a most száz éves fennállását ünneplő Radisson Blu Béke Hotelbe invitáljuk, ahol egy gasztronómiai világszenzációt is megismerhetünk: megtudjuk, mi az a Brain Food.

Wellness és Spa Menedzser képzés indul az IWI-nél 

Magyarországon elsőként államilag akkreditált Wellness és Spa Menedzser képzés indul (PL-3796), az IWI-nél!

Hungary NEXT Ország-márka-műhely 

A turisztikai és kreativ szakmában dolgozók múlt év decemberében alakult civil közössége 2013. március 25.-én tartja első Kick-off összejövetelét.

Határok nélkül a Tiszán 

„Nyári napnak alkonyulatánál/Megállék a kanyargó Tiszánál", írja Petőfi Sándor A Tisza című versében. Mi nem állunk meg! Évről-évre érdekesebb programokat ajánlunk vendégeinknek -  tájékoztat Szarka György a Hajókirándulás.hu Kft. ügyvezetője, akit az idei hajós újdonságokról faggattunk.

Frei Tamás volt a Morton’s idegenvezetője Miamiban 

Tévéműsorokat készít, könyvet ír, kávéházakat nyit és már idegenvezet is. Frei Tamás volt a Morton’s Légi Utazási Iroda nemrég hazatért Miami társas útján a sztár idegenvezető. A népszerű író nem tervezi, hogy pályát vált, csupán az irodával való szoros együttműködés egyik része volt Miami nem szokványos bemutatása.

75 éves a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 

Idén 75 éves a Margitszigeti Szabadtéri Színpad! Előadások, új bemutatók koncert, opera, balett, musical, klasszikus zenei műfajokban, egész nyáron a Budapesti Nyári Fesztiválon!

Elzász, Provence, Lyon, Guadeloupe… 

Új francia desztinációk a Korzika Holidays kínálatában.

Közös V4 jelenlét az orosz piacon 

A Visegrádi országok sikeresen működnek együtt az oroszországi turisztikai piacon is.

Innováció és tradíció a Budapest Boat Show-n 

A Budapest Boat Show az innovációt és a klasszikus értékeket helyezi idén a középpontba. A nagyközönség olyan fejlesztéseket láthat testközelből a február 14-17. között nyitva tartó hajókiállításon, amiket ezelőtt még soha, de a tradicionális vitorlázás rajongói sem maradnak látnivaló nélkül.

Vasárnap zárul a nevezés! 

A Hungexpo az Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj pályázatra még három napig várja a jelentkezéseket. 

Megújult a MSZÉSZ honlapja 

Megújult a MSZÉSZ honlapja

Esküvői nyílt nap a Geréby Kúriában 

Esküvői nyílt napot rendez a Geréby Kúria 2013. február 2-án, szombaton 10:00 – 16:00 óráig, amelyen a házasulandók és rendezvényszervezők egyaránt megismerhetik a Budapesttől mindössze félórányira található romantikus rendezvényhelyszínt, ahol elegáns környezetben, profi csapattal a teljes rendezvény lebonyolítását gördülékenyen biztosítják a helyszíni házasságkötéstől a hajnalig tartó buliig.

Már foglalhatók a 2013-as Dino Club Utazások 

December elseje óta foglalhatók a 2013 nyári-őszi Dino Club Utazások. A kínálat tavalyhoz képest 2 új Dino szállodával bővült és hamarosan további újdonságokat is nyilvánosságra hoz a Best Reisen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!