A szakmai találkozónkat - a korábbiakhoz hasonlóan - délelőtt szakmai előadásokkal kezdjük és borkóstolóval egybekötött kétfogásos üzleti ebéddel fejezzük be.
Áprilisi szakmai találkozónk programjából:
- Ki és miért szerepelhet a magyarországi Gault Millau kiadványban? Az októberben megjelenésre kerülő, most készülőkönyv „kulisszatitkai”, szerkesztési elvei, és titkos étteremtesztjei
(Ruttkay Helga, Gault&Millau kalauz szerkesztő) - Nyakunkon az átállás: a pénztárgéprendeletről, megvalósításról nagyobb, kisebb éttermek esetében
(Varga-Biller Katalin, NAV adóügyi igazgatóhelyettes – és pénztárgép forgalmazó) - SZÉP-kártya: országos szintű kampány indul a hazai szállodáknál
(Maráczi Gábor, MT Zrt. marketingigazgató) - A jó kávégép, mint a profit gyakran elfelejtett forrása
(Dálnoki Attila, Progast) - Design a konyhákban, legújabb megoldások a világból
(Marczell András, Z-A Design Stúdió) - Retrofilm
(Cityrama)
Időpont: 2013. április 22., 11.00-15.00
Helyszín: Hotel Radisson Béke Blu (a Nyugatinál) 1067. Budapest, Teréz krt. 43. (parkolási lehetőség: a szállodában és a környéken fizetős parkolóban)
Programterv:
10.30-11.00 regisztráció - welcome kávé
11.00-13.00 szakmai előadások
13.00-14.00 kétfogásos üzleti ebéd, borkóstolóval
Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2013. április 19-ig (péntek) faxon a +36 1 430 4579-es faxszámra, illetve szkennelve a [email protected] címre várjuk.
Az így elküldött jelentkezés csak a visszaigazolással együtt érvényes!
Amennyiben a rendezvényen a jelentkezésük után mégsem tudnak megjelenni, kérjük, jelezzék!
A rendezvényre kizárólag a szállodai- és vendéglátóipari szakma szereplőit várjuk.
Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3000 Ft/fő + áfa részvételi díjat számítunk fel.
A meghívót innen töltheti le.
A jelentkezési lapot innen töltheti le.
Kapcsolat:
Fekete Gergely
[email protected]
tel: +36 1 430 4557
fax: +36 1 430 4579