Légi irányításmentes irányítótorony, boldog rókacsalád, elhagyott helikopterhangárok és a távolban felsejlő akkugyár

Légi irányításmentes irányítótorony, boldog rókacsalád, elhagyott helikopterhangárok és a távolban felsejlő akkugyár 

A TUI Magyarország meghívására bejárhattuk a Debrecen Airport minden zegét-zugát.
Képzeljük el Európát fapados légitársaságok nélkül!

Képzeljük el Európát fapados légitársaságok nélkül! 

- szólított fel Kenny Jacobs, a Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettese előadásában, a CEE Aviation konferencia másnapján. Próbálta, nem ment. Jacobs-nál nyilván kiemelt helyett foglal el a Ryanair, hiszen ők indították el 30 éve azt a forradalmat, melynek első számú nyertesei Hajdu András szerint a regionális repterek és a turizmus.

Debreceni repülőtér: túl a százezren 

A debreceni repülőtér utasforgalma a kedd délelőtti törökországi charterjárattal lépte át idén a százezret, amely minden eddiginél több utast jelent.

Megújult honlapon a debreceni repülőtér 

A napokban vált aktívvá Magyarország második számú repülőterének új honlapja. Ezentúl nem Airport Debrecen, hanem Debrecen Airport névre hallgat a cívisváros légikikötője.

10 perc ingyen parkolás a repülőtéren 

Tíz percig ingyenesen lehet megállni a repülőtéren, az azt meghaladó várakozás után azonban fizetni kell - írja a Dehír, debreceni hírportál.

Ismét vezetőváltás a debreceni repülőtér élén 

Sűrűn váltják egymást az Airport Debrecen ügyvezetői; Meleghegyi Tamást felmentették.

Rekordévet zár a debreceni repülőtér 

Míg legnagyobb nemzetközi repülőterünket, a Ferihegyet az ág is húzza, de leginkább a drámai utaslétszám-csökkenés illetve a XVII. kerület csillagászati összegű telekadója, addig a keleti végen az Airport Debrecen (AD) már augusztus végére jóval meghaladta tavalyi egész éves forgalmát - tízezres nagyságrendekről beszélünk.

Debrecen: együttműködik a reptér és az egyetem 

Jegyirodát nyit a Debreceni Egyetemen (DE) az Airport Debrecen Kft.; az erről szóló szándéknyilatkozatot Fábián István rektor és Meleghegyi Tamás ügyvezető igazgató csütörtökön írta alá az egyetemen.

Akár 600 ezres forgalom is lehet a debreceni repülőtéren 

Heteken belül várhatóan több új célállomást jelentenek be, ahová menetrend szerinti repülőjárat indulhat Debrecenből. Meleghegyi Tamás, az Airport Debrecen Kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta: három-négy éven belül elérhetik az évi hatszázezres utasforgalmat.
Debrecen és a Wizz Air járat: nagy a találgatás

Debrecen és a Wizz Air járat: nagy a találgatás 

Mint arról korábban a Turizmus Online hasábjain beszámoltunk, egyeztetések folynak egy Debrecen-London Wizz Air járat indításáról.

Új cég üzemeltetheti a debreceni repülőteret 

A Xanga cégcsoporthoz tartozó Airport Debreceni Holding Vagyonkezelő Kft. üzemeltetheti a jövőben a cívis város nemzetközi repülőterét, miközben az továbbra is önkormányzati tulajdonban marad - jelentette be Papp László, vállalati vagyonért és városstratégiáért felelős alpolgármester hétfőn a repülőtéren tartott sajtótájékoztatón.

Repülésnél marad az Airport Debrecen volt vezetője 

A Légügyi Hatóságnál folytatja Farkas András, az Airport Debrecen leköszönt ügyvezető igazgatója. Munkatársunktól

Vezetőváltás a debreceni repülőtér élén 

Március 21-től új ügyvezető igazgató áll Debrecen légikikötője, az Airport Debrecen (AD) élén. A leköszönt Farkas András helyére Kedvek Zsuzsannát nevezték ki a pozícióra. Kedvek Zsuzsanna 2006 januárja óta dolgozik a repülőtér vezetésében mint gazdasági igazgató. Munkatársunktól

Szemléletváltást várnak a regionális repterek 

A korszerű jogi környezet és esélyegyenlőségük megteremtése mellett elsősorban szemléletváltást vár a formálódó légügyi koncepciótól a Vidéki Repülőterek Szövetsége (VRSZ) - nyilatkozta Vadász László elnök.

Mit tesz a Légimarketing Alap? 

Szárnyal - derül ki a Magyar Turizmus Zrt. Turizmus Online-nak eljuttatott közleményéből. Lássuk, valóban így van!

Egészsgéturizmussal ugrik ki az Észak-Alföld 

A 2011-2013 közötti támogatási időszak fejlesztéseinek fő prioritása az egészségturizmus lehet az Észak-alföldi régióban - mondta Pajna Zoltán, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke szerdán Hajdúszoboszlón, a Magyar Turizmus Zrt. regionális évzáró rendezvényén.

Javuló utasforgalom az Airport Debrecenen 

Az utaszám növekedésével zárja az évet a cívis város repülőtere, az Airport Debrecen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!