A finn Mikulás Nyári Károllyal kapcsolja fel a karácsonyi fényeket

A finn Mikulás Nyári Károllyal kapcsolja fel a karácsonyi fényeket 

Nyári Károly egy év után adventi koncerttel tér vissza az Aria Hotel Budapestbe, hogy egy bensőséges koncertélményt nyújtva hangolja a hallgatókat az ünnepekre. Ezúttal Nyári Aliz és Nyári Edit is fellépnek édesapjukkal, majd a koncertet követően, a Prima díjas művész felkapcsolja a karácsonyi fényeket a hotel ikonikus épületén. Ebben az ünnepélyes pillanatban idén nem más csatlakozik hozzá, mint a valódi Mikulás, vagy ahogy a finnek ismerik, Joulupukki.
Egy budapesti hotel újra a 2023 Readers' Choice Awards toplistáján

Egy budapesti hotel újra a 2023 Readers' Choice Awards toplistáján 

A közép- és dél-európai régió legjobb szállodái közé választották a budapesti Aria Hotelt a Condé Nast Traveler olvasói.
Áriával indították az Aria Hotel impozáns szülinapi partiját

Áriával indították az Aria Hotel impozáns szülinapi partiját 

Épp nyolc éve nyitották meg az ötcsillagos belvárosi luxusszálláshelyet, az Aria Hotel Budapestet. A nem mindennapi születésnapi partin mi is jelen lehettünk, ráadásul nem csak meghívott vendégként.
Karácsonyi parti az Aria Hotel Budapestben

Karácsonyi parti az Aria Hotel Budapestben 

Varró Zoltán designer és csapata abba a belvárosi hotelbe hívta üzleti partnereit év végi ünnepi partira, amelynek belső tereit ők tervezték, és amely számos hazai és nemzetközi díjat nyert. 
Karácsonyi fény és zene az Aria Hotel Budapestben

Karácsonyi fény és zene az Aria Hotel Budapestben 

A Royal Opera House idei évadának "A diótörő" című előadásával és Nyári Károly adventi koncertjével debütál a Café Liszt zenei programja az Aria Hotelben.  
Fotósorozat az Aria Hotel Budapestről: érzékek birodalma

Fotósorozat az Aria Hotel Budapestről: érzékek birodalma 

A 49 szobás belvárosi butik hotel tulajdonosa, aki házával már számtalan nemzetközi elismerést szerzett, most különleges feladattal bízta meg Lábady István fotóművészt.
Egy falatnyi zene: megnyílt a Café Liszt

Egy falatnyi zene: megnyílt a Café Liszt 

Ízekben „megszólaló" zenét alkotott a Chez Dodo az Aria Hotel étterme számára.
Szerenádok hónapja az Aria Hotelben

Szerenádok hónapja az Aria Hotelben 

Az ötcsillagos pesti hotelben a hosszú borús hónapok után a Valentin-nap hónapját, azaz egész februárt, vidám, jókedvű, romantikus eseményeknek szentelik.
Koccintás a város felett

Koccintás a város felett  

A napokban rendezte meg az Aria Hotel Budapest hagyományos partnerpartiját.
Igazgatóváltás az Aria Hotel Budapest élén

Igazgatóváltás az Aria Hotel Budapest élén 

A luxus butikhotel, amelyet korábban a világ legjobbjának is választottak a vendégek szavazatai alapján, Nádas Gábor vezetése alatt működik tovább.

Újra megnyitott a High Note SkyBar 

A kijárási korlátozások enyhítésével párhuzamosan, közel három hónapos szünet után újra megnyitott az Aria Hotel Budapest tetőbárja, a High Note SkyBar. A vendégek biztonsága érdekében a szálloda vezetése felére csökkentette a bár kapacitását, ezen felül pedig a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat és egy New York-i szakértő tanácsait figyelembe véve megalkották saját higiéniai protokolljukat.

Luxusapartmanokat épít az Aria tulaja a belvárosban 

Henry Kallan magyar származású New York-i ingatlanmágnás szerint van még kereslet a prémium szegmensben. Az Aria melletti épületet alakítják át luxusapartmanokká a Napi.hu szerint.

Májusban nyílik a Liszt - új étterem az Aria Hotelben 

Az Aria Hotelben található Liszt egyszerre tiszteleg a magyar gasztronómia kincsei, a gabona, a liszt, a kenyér és a víz, valamint minden idők egyik legnagyobb zongoraművésze előtt.Kövér Gergely séf fogásai és Karádi Zsuzsanna cukrászséf desszertjei Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek illeszkedő italkreációival teljesednek ki az Aria Hotel két utcafronti termében nyíló új étteremben, ahol volt szerencsénk még nyitás előtt részt venni egy zárt körű sajtóvacsorán.

Az Aria Hotel Budapest lett kategóriájában 2018 legjobb magyar szállodája 

Ötödik alkalommal ítélte oda a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az “Év Szállodája” címet, amelyre öt kategóriában pályázhattak a magyarországi hotelek. A szakmai zsűri a legmagasabb, 5*-5*superior kategóriában az Aria Hotel Budapestet választotta az év szállodájának országos szinten. Az elismeréseket az Év Szállodája Gálán adták át március 8-án a Hilton Budapestben. Azután, hogy a világ egyik vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler a nemzetközi utazóközösség szavazatai alapján 2018-ban Közép-Európa-*, a TripAdvisor utazói pedig 2017-ben a világ legjobb szállodájának** választották az Aria Hotel Budapestet, az “Év Szállodája 2018” cím a Library Hotel Collection-csoport magyarországi tagjának újabb rangos elismerése.

Évek óta ugyanaz a budapesti hotel a nyerő a Condé Nast olvasóknál 

A világ egyik vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveller az idén is összeállította a legjobb hotelek toplistáját. Az Aria Hotel Budapest a régió első számú szállodái között eddig mindig a csúcson szerepelt: 2016 után az idén már másodszor zsebelte be az aranyérmet, míg tavaly ezüstéremmel díjazták a vendégek. A Condé Nast Traveller listavezető helyein szerepelni azért is hatalmas elismerés, mert a döntést maguk az utazók hozzák meg saját élményeik alapján. Idén közel 430 000 olvasó töltötte ki az értékelést.

Hollywoodi filmeket ehetsz és ihatsz 

Fény, pompa, csillogás, filmsztárokat övező miliő, ízekbe fogalmazott hollywoodi klasszikusok és meghatározó moziélmények várják a vendégeket októbertől a budapesti Aria Hotelben.

A munkaerőpiaci trendekkel ellentétben 

Saját kézbe veszi gasztronómiai egységeit az Aria Hotel Budapest, amely másfél évig a Gerbeaud-csoport szakmai támogatását élvezte. A szálloda tetején található High Note SkyBar megújult csapattal és friss lendülettel viszi tovább a koktélokra épülő egyedülálló fine drinking koncepciót. Kövér Gergely séf és Szabó Zsuzsa cukrász összeszokott párosát a továbbiakban az egyik legnagyobb italmárka hazai nagyköveteként is ismert, Gózon Péter, és a Michelin-csillagos Costesben alkoholmentes étel-ital párosításaival már bizonyított Mihály Richárd bármenedzserek erősítik. A hotel három világlátott szakembert kért fel az kulináris részleg vezetésére: Baán Tibor Thaiföldről jött haza az étterem élére, helyettese, Pálfi Csaba pedig kitérő után tért vissza korábbi posztjára Katona Olga mellé.

A világ 10 legjobb tetőteraszának egyike budapesti 

A Condé Nast Traveler mindjárt az elsőként említi a Bazilikára néző tetőteraszt.

Magyar helyszín a világ 25 legjobb hotele között 

Magyar helyszín a világ 25 legjobb hotele között

Budapesti hotel lett Közép-Európa legjobb szállodája 

A világ vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler minden évben elkészíti a legjobb szállodák toplistáját. Az idei összeállítás alapján egy budapesti hotel lett a régió legjobbja.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!