Karácsonyi parti az Aria Hotel Budapestben

Varró Zoltán designer és csapata abba a belvárosi hotelbe hívta üzleti partnereit év végi ünnepi partira, amelynek belső tereit ők tervezték, és amely számos hazai és nemzetközi díjat nyert. 

Két évig tartó, a Covid okozta kényszerű lezárások után végre ismét találkozhatott üzleti partnereivel a VARRODESIGN csapata, amelynek névadó vezető designere, Varró Zoltán körünkben is jól ismert, hiszen nagysikerű Klasszis TopDesign 2022 versenyünk nemzetközi tagjait is felvonultató zsűrink elnöke volt az elismert belsőépítész szakember. 
 
 
 
Mint a karácsonyi hangulatos ünnepség alkalmával hallhattuk-láthattuk 2022. évi munkáik bemutatóját, amelyben kb. 50 projektjük szerepelt, és ahol a magyarországi munkákon kívül thaiföldi, brazil, cseh, olasz, és kolumbiai projektek is bemutatásra kerültek. Zoltán külön kiemelte az olaszroszági Como-i luxus szálloda  kapcsán, hogy idén a tulajdonos felkérte csapatát egy calabriai 350 szobás, tengerparti szállodájának újratervezésre is.
 
Idei évük egyik nagy büszkesége pedig a Platán Tata volt, amelynek Gourmet éttermét 2 Michelin-csillaggal jutalmazták. Ez egy különleges projekt, hallhattuk, ahol a tulajdonosok, a séf, Pesti István és csapata valamint a varrodesign közös összefogásából született Magyarországon ez az egyedülálló gasztronómiai csoda.
 
 
 
Érdekesség volt még, megtudhattuk, pár napja kaptak hivatalos felkérést arra, hogy az ACCOR Grouphoz tartozó kolumbiai Sofitel Legend Santa Clara Hotel teljes felújítási terveinek elkészítésére is felkérték a budapesti tervezőcsapatot. Külön büszkeség, tette hozzá Zoltán, hogy azt a világhírű hotelt tervezhetik újra, ami 2022-ben a Condé Nast Travel listáján a világ második legjobb és dél amerika legjobb szállodájaként szerepelt.
 
A parti elegáns fogadással folytatódott, majd a ház Skyroof bárjában koktélbemutatóval zárult a Varró Zoltán által tervezett Aria Hotel Budapestben, közel 100 meghívott vendég részvételével.

Forrás: Turizmus Online


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.