Magyarország lesz a CMT díszvendége

Magyarország lesz a CMT díszvendége 

Magyarország lesz a díszvendége a világ egyik legnagyobb turisztikai és szabadidős vásárának, a németországi Caravan, Motor und Touristik (CMT) kiállításnak. A január 13-án, szombaton kezdődő stuttgarti rendezvény idén ünnepli 50. jubileumát. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egy több mint kétszáz négyzetméteres impozáns standon, változatos és színes programmal mutatkozik be a német és nemzetközi közönségnek. 

Vásár vásár hátán Németországban 

A déli tartományok legnagyobb turisztikai seregszemléjét, a CMT követően a Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete a keleti területekre fókuszál, ahol két jelentős vásárt is rendeznek egyszerre.

Rekord látogatószámmal zárult a CMT, ismét 

Január 22-én a tavalyi év után ismét rekordszámokkal ért véget a stuttgarti CMT, Európa és Németország legnagyobb turisztikai közönségvására, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete.

Lakóautók, lakóbuszok a fókuszban a stuttgarti CMT-n 

Bár a 2009-es gazdasági válság nem kedvezett az előtte 5 éven át töretlenül növekvő lakókocsi és lakóbusz iránti keresletnek, 2010-ben a piac konszolidálódott, 2011-ben pedig rekorderedményeket ért el, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete.

A németek harmadának pénze, ideje és kedve is lesz nyaralni 2012-ben 

2012-ben az előző évekhez hasonlóan idén is a stuttgarti CMT-n ismertette a FUR (Forschungsinstitut für Urlaub und Reisen) a németek utazási hajlandóságát vizsgáló kutatásainak legújabb eredményeit, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete.

Megnyitott Európa legnagyobb turisztikai közönségvására 

2012. január 14-én megnyitotta kapuit Európa legnagyobb turisztikai közönségvására, a stuttgarti CMT, amelyen évről évre egyre több kiállító vesz részt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!